Hvad er On Page SEO?

hvad er On page SEO optimering?

SEO on page optimeringer er de ting du selv kan gøre på din hjemmeside for at gøre det lettere for søgemaskinerne at forstå og rankere din hjemmeside.
Det er ting som indholdet på hjemmesiden, herunder billeder, video og tekst. Hvor bruger venlig din hjemmeside er – loader den hurtigt, er den nem at navigere rundt på, er der fejl på siden, er alle elementer inden for skærmen osv.
Normalt når man taler onpage SEO optimering, så dækker det over den første del som er indhold, filnavn, korrekt brug af overskrifter og tags osv. Alt det tekniske falder ind under det man kalder teknisk SEO.
Derudover er der også alt andet, som falder ind under offpage søgemaskineoptimering.

Hvor er det vigtigt med onpage SEO optimering?

Har du ikke det rigtige indhold på din side, eller har søgemaskinerne svært ved at finde ud af præcist hvad din side omhandler, så kan det være rigtig svært at opnå de gode placeringer på søgemaskinerne lige meget hvor god din teknisk SEO er, eller hvor mange links som er ind til din side.
Jo bedre din onpage optimering er, jo nemmere vil det være at rankere din hjemmeside for de søgeord der optimeres efter.

Hvad er din onpage SEO strategi?

Vigtige SEO-faktorer på siden

Efter vores mening er der tre store SEO-faktorer på siden som kan påvirke din placering. De 3 du bør fokusere på er:

Tekniske faktorer

Kvaliteten af ​​din kode på hjemmesiden skal være høj. Kontroller, om du ikke blokerer crawlere fra at indeksere dit websted (vi ser stadig, at dette sker!).
Det må ikke være elementer som står for tæt på mobiltelefoner eller uden for skærmen. Hjemmesiden skal være mobil venlig og loade hurtigt.
Alle links og redirects skal virke korrekt, URL strukturen skal give mening og siden skal være fri for malware og virus.

Vil du dykke dybere ned i den tekniske side af SEO? Læs vores artikler om teknisk SEO

Godt indhold

Hvorfor besøger folk din hjemmeside? Sandsynligvis fordi det indeholder de oplysninger, ydelser eller produkter de leder efter.
Derfor skal du skrive fremragende indhold så dem der klikker sig ind på siden ikke føler de er “gået forgæves” eller ligefrem får lyst til henvise til dig indhold fra sociale medier eller andre sider.
Søgemaskiner som Google læser din tekst. Hvilket websted rangerer højest for et givent søgeord, er kraftigt påvirket af indholdet på siden. Dette indhold skal handle om de rigtige nøgleord, være informativ og let at læse.
Hvis det samtidigt indeholder relevante billeder og videoer er dette blot et plus.

Læs også: Hvad er offpage SEO?

Fejlfri UX

Den tredje og sidste rangerings faktor er User eXperience. Brugere skal let kunne forstå din hjemmeside og det budskab du gerne vil ud med.
De skal være i stand til at finde det de leder efter, og dermed vide hvor de skal klikke og hvordan de kan navigere rundt på din hjemmeside.
Og det skal gerne kunne forgå hurtigt, så man ikke skal vente længe på at siden loader.

Et flot webdesign er altid en god ting, men du bør bestemt gøre det til din højeste prioritet at oprette en brugervenligt hjemmeside først!

Det store problem med on page SEO optimering, er for mange, at det ofte kan være svært at skrive tekst nok til at gøre søgemaskinerne tilfredse uden at det bliver for meget for de besøgende eller ser rodet ud på hjemmesiden. Så her gælder det om at finde et leje som giver mening både for søgemaskinerne og for de besøgende.

kommentarer (1)

Jeres design i toppen af siden ser lidt sjov ud. Tror der er en fejl i jeres tema eller noget.

Skriv en en kommentar

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.