Scroll Top

Følg vores blog og bliv klogere på digital strategier og marketing. Vi har her fokus på alt lige fra SEO, Google Ads, Sociale Medier til tips on hvad det er vigtigt at være opmærksom på når du skal have ny hjemmeside. Er der specifikke emner du mener kunne være interessante at få med her, er du altid velkommen til at skrive til os. Ligeledes må du meget gerne smide en kommentar til et indlæg du finder interessant eller brugbart.

hvad er offpage seo optimering?
15 feb: Hvad er Off Page SEO?

Du har sikkert hørt begreber som off page SEO optimering og linkbuilding, men er det overhoved noget som er relevant for dig? Læs mere om den eksterne del af søgemaskineoptimering i vores SEO kursus del 2.

fordele ved seo
10 sep: Fordele og ulemper ved SEO

SEO er ikke noget som giver resultater inden for et par dage. Det kan være en langvarig process som du måske aldrig helt når i mål med. Men lykkes du med SEO, så kan det være en rigtig god kilde til ekstra salg og øget online synlighed. Vi ser her nærmere på nogle af de forskellige fordele og ulemper som er ved at fokusere på søgemaskineoptimering.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.