Blog

Følg vores blog og bliv klogere på digital strategier og marketing. Vi har her fokus på alt lige fra SEO, Google Ads, Sociale Medier til tips on hvad det er vigtigt at være opmærksom på når du skal have ny hjemmeside. Er der specifikke emner du mener kunne være interessante at få med her, er du altid velkommen til at skrive til os. Ligeledes må du meget gerne smide en kommentar til et indlæg du finder interessant eller brugbart.

Webbureau Aalborg - vælg det bedste webfirma
29 okt: Vælg det rigtige webbureau

Kan det betale sig at lave sin egen hjemmeside og spare lidt penge, er det bedre at få et professionelt webbureau til at udføre denne opgave for dig? I denne artikel ser vi nærmere på begreber som UX (brugeroplevelse), mobilvenlighed, SEO optimering og hvad der skal til for at lave et besøg om til en kunde.

17 okt: Google Ads eller SEO?

Hvilke fordele er der ved at benytte SEO frem for Google Ads? I denne artikel dykker vi dybere ned i disse 2 populære typer af online marketing og ser nærmere på hvad der best kan betale sig at fokusere på.

Hvad er http
16 okt: Er SEO stadig relevant?

Med alle de nye tiltag på søgemaskinerne, og flere brugere som benytter nye metoder til at finde produkter/oplysninger, er SEO så stadig relevant her i 2019? Vi ser nærmere på om det overhoved stadig kan betale sig at optimere sin hjemmeside eller om SEO er død.

Hvorfor du skulle overveje at bruge Google analytics til data sporing
11 okt: Hvorfor bruge Google Analytics?

Hvem er dine besøgende og hvor kommer de fra? Hvordan finder de din hjemmeside og hvordan bruger de den? Google Analytics kan hjælpe dig med at få svar på disse spørgsmål og mange andre relevante information om dine brugere.

Hvad er http
10 okt: Hvad er HTTPS?

Hvad er HTTPS og hvorfor bør du skifte fra HTTP til HTTPS? Er det overhoved nødvendigt at skifte? Klik ind og bliv klogere på HTTP(S).

09 okt: Er din hjemmeside mobilvenlig?

Vi ser her nærmere på hvorfor det er vigtigt at have en mobil venlig hjemmeside, og hvorfor langt de flest med fordel bør fokusere mere på deres mobile version end på desktop versionen. Er din hjemmeside endnu ikke responsive, så bør du læse denne artikel.