Scroll Top

hvad koster det

Du finder her på siden vores standardpriser på produkter og ydelser.
Ved større opgaver eller køb af flere tjenester giver vi gerne et specifikt tilbud på opgaven.

– Alle priser er eksklusive moms.

design af hjemmesider i vejgaard - online markedsføring pris

vores priser

Webdesign Priser

YdelserPriser
LITE Hjemmeside6.000,-
PRO Hjemmeside13.000,-
LITE Webshop9.999,-
PRO Webshop17.000,-
Shopwarefra 59.000,-

Marketing Priser

YdelserPriser
Søgeordsanalyse1.500,-
Søgemaskineoptimering af hjemmeside (On page SEO) pr. 5 sider2.500,-
Teknisk SEO optimering af jeres website3.500,-
SEO Linkbuildingfra 3.000,-

Google Priser

YdelserPriser
Opsætning af Google Analytics500,-
Google Ads (tidligere AdWords)1.700 per kampagne
Google My business999,-
Google Data Studio Dashboard1.700,-

Priser Andet

YdelserPriser
IT Support850,- per time
Grafiske opgaver850,- per time
Diverse udviklingsopgaver850,- per time
Digital Sundhedstjek14.999,-
Kursus/ForedragRing
– Alle priser er eksklusive moms.

webdesign

Vi tilbyder komplette hjemmesider fra 6.000,- og webshop løsninger fra 9.999,- Her får du udviklet et unikt design tilpasset din virksomhed og målgruppe, opsat og tilpasset CMS systemet og hvad der ellers er nødvendigt for en fuld ud funktionel hjemmeside. Er der brug for mange undersider, hastighedsoptimering, sikkerhedsoptimeringer eller funktioner som er udover en standard løsning vil dette kunne tilkøbes.

For mere info eller et konkret tilbud

Online Marketing

Skal din hjemmeside være mere synlig på søgemaskiner, så vi forskellige løsninger her. Alt lige fra onpage SEO optimering til løbende linkbuilding eller opsætning af Google Ads kampagner.

Prisen på online marketing er ofte meget individuel da markedsføring sjældent består af blot en ydelse. Af samme årsag har vi sammensat nogle forskellige marketing pakke med ydelser der typisk anvendes sammen. Det er selvfølgelig stadig muligt blot at bestille en enkelt marketing ydelse.

Brug for hjælp til online markedsføring?

Vi har gjort det både nemt og billigt for dig som er
interesseret i flere af vores løsninger 

Hvad koster SEO ?

SEO priser er ofte baseret på hvor mange sider der skal optimeres, hvilket systemet jeres hjemmeside ligger i, og om det er med eller uden linkbuilding/teknisk SEO. Hos Alphaweb starter vores priser på SEO fra 2.500,-
Vi anbefaler dog at i starter med at få udviklet en søgeordsanalyse, så frem i ikke allerede har en sådan.

Hvad koster SEO linkbuilding ?

Alphawebs priser på off page SEO og Linkbuilding er fra 3.000,- per måned.
Her opretter vi relevante backlinks til din hjemmeside, enten via outreach, relevante sider vi finder eller via vores samarbejdspartnere.

Hvad koster online markedsføring?

Har du søgt på online markedsføring pris eller priser digital markedsføring for at få en ide om hvad det vil koste at gøre din virksomhed mere synlig? Det er ofte rigtig svært at give en konkret pris for den slags ting, da det er meget forskelligt fra firma til firma hvad de har behov for, og hvilken marketing strategi som vil virke bedst for dem. Kontakt os derfor og lad os hjælpe med at finde den mest optimale online marketing strategi for din virksomhed.

Hvad koster en ny hjemmeside ?

Vi arbejder udelukkende med hjemmesider i WordPress systemet, da vi her har mulighed for at holde prisen nede og stadig levere en løsning i et af de bedste hjemmeside systemer der findes. Her får du en responsive (mobilvenlig) hjemmeside, som passer til din niche og jeres virksomheds stil, er nem at rette i og let at vedligeholde for dig som hjemmesideejer.

Hvad koster en webshop ?

En typisk WooCommerce webshop hos os koster 9.999,- som udgangspunkt. Den er baseret på WordPress og WooCommerce, og giver dig en solid og effektiv platform at sælge dine produkter eller ydelser fra. Har du brug for specielle integrationer eller ekstra funktioner udover dem som allerede findes i WooCommerce vil der her være en merpris.

Udover WooCommerce, tilbyder vi også at udvikle din webshop i det populære Shopware system som er et af de bedste webshop løsninger på markedet til mellemstore og større virksomheder.  En typisk Shopware løsning koster mellem 80-120.000 alt efter hvilke specielle behov jeres virksomhed har.

Hvad koster Google Ads ?

Google Ads, er det som tidligere var kendt som Google AdWords. Vi har priser for opsætning af Google Ads fra 1.700,- og op efter, alt efter hvor mange kampagner, annoncegrupper og ekstra funktioner du har brug for.
Alphaweb er certificeret Google Partner og har specialister som kan hjælpe med de fleste former for Google Ads kampagner.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.