Scroll Top

Hvorfor vælge en
WooCommerce Webshop?

Brug for en billig webshop til at sælge dine produkter online? Så er WooCommerce for mange et oplagt valg.
WooCommerce er en udvidelse til det populære WordPress CMS system, som gør det muligt at tilføje produkter, indkøbskurv og kasse.
WooCommerce er en af de mest populære shopping løsninger for tiden, og med god grund.
Det er hurtigt og nemt at komme i gang med WooCommerce, og på den måde få en rigtig billig webshop sammenlignet med flere andre systemer.

Få EN WOOCOMMERCE WEBSHOP FRA 9.999,-

Billig WordPress Webshop

LITE WORDPRESS
WEBSHOP

 • Opsætning af shopping system
 • Opsætning af fast tema
 • Mobilvenligt design
 • 3 undersider
 • Opsætning af det første produkt
 • Opsætning af moms og fragt
 • Opsætning af betalingsgateway
 • Opsætning af produktside

PRIS 9.999,-

Pro WordPress
webshop

 • Opsætning af shopping system
 • Design & implementering
 • Mobilvenligt design
 • Op til 5 undersider
 • Opsætning af de første 3 produkter
 • Opsætning af moms og fragt
 • Opsætning af betalingsgateway
 • Opsætning af produktside
 • Opsætning af SEO modul
 • Sikkerhedsoptimering
 • Hastighedoptimering
 • 1 timers support

PRIS 17.000,-

Sammenligning af
LITE og Pro WordPress webshop

Til begge webshop løsninger tages der udgangspunkt i en  professionel designskabelon til WordPress. Dette sikre at du får et lækkert design i høj kvalitet, som du efterfølgende nemt selv kan vedligeholde eller udvide.

Lite webshop: Den ideele løsning for dig der gerne vil hurtigt i gang med at sælge online og ikke har brug for en skræddersyet webshop. Vi sender et par forudbestemte designeksempler at vælge imellem og tilpasser efterfølgende designet ud fra dine billeder, tekster, logo og farver, så du dermed ender med en webshop der passer til virksomhedstype. Større design tilpasninger er ikke med i Lite webshop løsningen.

Pro webshop: I pro-løsningen afsættes der mere tid til research og design, så du dermed ender med et webdesign der afspejler din virksomheds kerneværdier og målgruppe. Du får en unik WooCommerce webshop som har til formål at præsentere dine produkt bedst muligt for de besøgende og som er optimeret både inden for hastighed og sikkerhed.

Fordele ved en
WooCommerce Webshop?

Perfekt til SEO

Når vi snakker SEO, så er en WooCommerce webshop et af de bedste valg du kan træffe. Out of the box har WooCommerce en del gode muligheder inden for søgemaskineoptimering, og ønsker man at udvide dette endnu med f.eks. rich snippets, ekstra SEO funktioner m.m. så findes der er stort udvalg af rigtige gode (og gratis) SEO plugins.

Masser af design muligheder

WooCommerce er et godt valg når det kommer til webdesign, fordi det kombinerer WordPress’ fleksibilitet med e-handelsfunktionalitet, hvilket giver mulighed for dyb tilpasning og skabelse af æstetisk tiltalende online butikker. Ønsker man ikke at lave et webdesign fra bunden, så findes der et kæmpe udvalg af flotte design skabeloner.

En billig webshop løsning

En WooCommerce webshop er ofte en af de billigste e-handelsløsninger du kan vælge. Både fordi systemet er relativt nemt at arbejde med, og fordi det ikke er svært at finde en WooCommerce udvikler. Selve koden til CMS systemet er gratis, og de fleste temaer og plugins er billige i forhold til andre systemer. Alt sammen ting som er med til at holde prisen nede.

En populær løsning

Næsten 30% af alle webshops i verden er baseret på WooCommerce. Dette gør det til verdens mest populære webshop løsning, og med god grund. Næsten alt er muligt i WooCommerce, og i modsætning til mange andre e-commerce platforme, så er du ikke låst fast og kan tilpasse et hvert aspekt af din webshop. Som webshopejer er det også en nemt og brugervenlig platform at benytte.

Til hvem er en WooCommerce webshop den rigtige løsning?

Til nystartede virksomheder eller mindre firmaer er WooCommerce ofte et af de bedste valg inden for webshop løsninger. Der er dog nogle situationer hvor WooCommerce ikke er det mest oplagt valg. F.eks. hvis du har brug for flere sprog eller flere butikker i samme backend. Så er systemer som ShopWare en langt bedre løsning. Du kan fint have en WooCommerce webshop med flere tusinde produkter, et flot webdesign, og integration til forskellige 3. parts systemer. Netop fordi WooCommerce er et af de mest benyttede shopping systemer, har mange andre virksomheder allerede gjort det muligt at nemt integrere deres funktionalitet til WooCommerce. F.eks. forskellige betalingsgateways, økonomi systemer, nyhedsbreve osv. Dette gør det både nemt, hurtigt og billigt at få en WooCommerce webshop op og køre, hvilket bestemt også er en af grundene til at WooCommerce er så populær en løsning.

Hjemmeside med webshop pris – fra 9.999,-
Hjemmeside design Aalborg

Styrker ved WooCommerce

Der er rigtig mange fordele ved at vælge en WooCommerce webshop. F.eks. at du kan tilføje shop funktion relativt nemt til en eksisterende WordPress hjemmeside. Det er nemt at lære at bruge systemet, det er stabilt og relativt hurtigt.
WooCommerce er 100% open source, hvilket betyder at du har fuld adgang til alt kode i systemet. Dette gør det muligt at lave nærmest alle former for specielle funktioner – skulle behovet opstå. Noget som ikke er muligt i lukkede systemer som Shopify eller Dandomain. Du er dermed ikke låst på samme måde i et open source system. For mange er dette alene en kæmpe fordel.
Den helt store fordel ved WooCommerce, er at der findes utrolig mange udvidelser der til, som ofte er gratis eller ret billige. Har du brug for et produkt filter, popup nyhedsbrev eller event kalender, kan dette nemt klares med et ekstra modul. I en del andre shopping systemer, vil dette kræver masser af ekstra kode og kan ofte bliver en dyr omgang.

For mange er prisen på en WooCommerce løsning også meget attraktiv. I mange tilfælde vil du for omkring 20.000-25.000 kunne få en fuldt ud funktionel webshop op og køre i WooCommerce. Noget som ofte koster 2-3 gange dette beløb i flere andre systemer.

Svagheder ved WooCommerce

WooCommerce er en udvidelse til WordPress, et system som er udviklet til hjemmesider. Derfor vil der i WooCommerce løsninger være en del funktionalitet som er målrettet hjemmesider og ikke udelukkende webshops.
Dette er både godt og dårligt. Dårligt fordi det tilføjer lidt unødig kode til din webshop som kan sløve den ned, men godt fordi du har langt bedre mulighed for at lave flotte undersider selv, i forhold til mange andre shopping systemer.
Som på de fleste andre open source systemer, står du selv for opdateringen af hele systemet, i modsætning til lukkede systemer som Shopify hvor dette typisk sker automatisk. Der er som udgangspunkt heller ikke support med til open source systemer, med mindre du har lavet en aftale med et webbureau.
Der vil selvfølgelig være nogle situationer hvor en WooCommerce webshop ikke vil være den mest optimale løsning. Dette kan eksempelvis være hvis du har brug for produkter med rigtig mange varianter, multishops, flere sprog (ikke at det ikke kan gøres i WooCommerce – der findes bare bedre systemer) og visse andre situationer, hvor en mere avanceret e-handelsplatform vil være at foretrække.
Her vil et rent webshop CMS system som Shopware eller Magento typisk være en mere effektiv løsning.
Men et sådant shopping system vil også være i en helt anden pris klasse, da en e-commerce løsning i et af disse systemer nemt kan løbe op i 3-4 gange prisen for en WooCommerce webshop løsningen.
Er det den type webshop du har brug for er du også velkommen til at kontakte os og høre nærmere om mulighederne her.

Pris for ekstra funktioner på webshop

Skulle du have behov for ekstra funktioner i webshoppen – ud over hvad der er er inkluderet vores webshop standard løsning, er dette selvfølgelig også muligt. Prisen for den type opgaver variere meget alt efter hvad det er for en funktionalitet du gerne vil have. Om der allerede findes et plugin som tilbyder denne funktionalitet, eller om det skal laves fra bunden. Det kan være ting som eksempelvis nyhedsbrev, produkt filter, ekstern lager synkronisering, videoer i produkt billeder eller specielle rabat funktioner.

Har du brug for en funktionalitet som ikke er med i standard løsningen, er du altid velkommen til at kontakte os for en pris.

Adresse
Alphaweb
Ved Stranden 22, 4. th.
9000 Aalborg
E-Mail
info@alphaweb.dk
bb
Åbningstider
Mandag-Tors.: 10:00 – 16:00
Fredag: 10:00 – 15:00
Lørdag-Søndag: Lukket
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.