Scroll Top

Få en moderne webshop

Vi du gerne have din egen butik på Internettet og sælge dine produkter til hele Danmark (eller ud over landets grænser)?
Hos Alphaweb er vi specialister i E-handel og kan hjælpe med både at designe og opsætte din nye webshop men også markedsføring af den efterfølgende.

Få en WordPress webshop fra 9.999,-
Eller en Shopware  webshop fra 59.000,-
Billig WordPress Webshop

webbureauet
alphaweb

I mere end 10 år har vi hjulpet Danske virksomheder med at få succes online. Hos Alphaweb tilbyder vi alt lige fra webdesign til online markedsføring af din hjemmeside eller webshop. Vi har kunder som spænder fra den lille enkeltmandsvirksomhed til større internationale firmaer.

Hos os får du en brugervenlig webshop, som er SEO optimeret og som an konverterer de besøgende til kunder.

wordpress
webshop

Til dig der gerne vil hurtigt i gang med online salg tilbyder vi en moderne og effektiv WordPress Webshop som er nem at vedligeholde og opdaterer. Perfekt til dig som gerne vil have en billig og effektiv webshop løsning i tidssvarende stil.

Du får en flot og brugervenlig online butik, som tilpasses til dine behov og optimeres så den er både sikker, hurtig og SEO venlig.

Shopware
Webshop


Shopware er en professionel webshop løsning som er perfekt til større og mellemstore virksomheder.
Et stabilt, sikkert og lynhurtigt system med høj funktionalitet baseret på nyeste teknologier.

Perfekt til dig der har brug for flere sprog eller flere butikker i samme kontrolpanel.

HVORFOR VÆLGE EN WordPress Webshop?

Nemhed
WooCommerce er et shop modul til WordPress, som er utrolig nem at håndtere og opsætte sine produkter i. Som webshop ejer får du en online butik du let kan vedligeholde og sælge dine produkter fra.
Skalerbar
Skulle du få behov for ekstra funktionalitet eller specielle funktioner, så er WooCommerce nem at udvide og tilpasse. WooCommerce er også et system som let kan håndtere flere tusinde produkter, varianter og meget andet.
Integrationsmuligheder
Da WordPress/WooCommerce er et af de mest populære shop systemer i verden, er det også det system med flest muligheder når det kommer til at integrerer din webshop med andre systemer som f.eks. regnskabs programmer, betalings gateways, fragt systemer og meget mere.,

Hvad er med i jeres WEBSHOP LØSNING?

En WordPress webshop løsning hos Alphaweb indeholder som udgangspunkt følgende:

 • Opsætning af webshop system
 • Opsætning og tilpasning af tema
 • Mobilvenligt webdesign
 • Op til 3 undersider
 • SEO venlig
 • Kontakt side med Google Maps
 • Opsætning af moms og fragt
 • Installation af Google Analytics
 • Opsætning af valgfri betalingsgateway
 • Opsætning af produktside
 • Hastighedsoptimeringer
 • Sikkerhedsoptimeringer

Derudover er der 2 timers support inkluderet i prisen, som kan bruges til uddannelse i brug af webshop systemet, andre rettelser på siden, SEO optimering eller andet.

Hjemmeside design Aalborg

Få en webshop der konverterer

Når du får lavet en ny hjemmeside eller webshop er det ikke nok at blot er en pæn hjemmeside. For at få det meste ud af den og konvertere flest mulige af de besøgende om til kunder er det også vigtigt at den ramme den rigtige målgruppe. At den er nem at bruge og de besøgende hurtigt kan finde det de leder efter. Er webshoppen for langsom eller uoverskuelig er der en store chance for at mange besøgende forlader siden, uden at købe noget eller kontakte jer. Vi har set eksempler på webshops som har mere end fordoblet deres omsætning, alene ved at skifte til en anden webshop løsning.

Hvad koster det at have en webshop?

Mange webshop systemer som Shopify, Smartweb eller BigCommerce koster en del at bruge hver måned. En WordPress løsning er open source og dermed gratis at benytte. Det som du typisk har af udgifter ved at eje en webshop fra Alphaweb, er den årlige udgift til dit domæne og webhotel. Månedlig betaling til din betalings gateway og hvad du end vælger at bruge af betalt reklame.
Det betyder at du typisk har under 300 kroner i faste månelige omkostninger, ved at drive en webbutik. som denne.
Der er ikke nogle binding eller skjulte omkostninger ved vores WordPress/WooCommerce løsning.

webshop

Kan jeg selv tilføje/rette produkter?

WordPress CMS systemet gør det nemt at redigere og vedligeholde de forskellige sider på din webshop. WooCommerce udvidelsen holder styr på alle dine produkter, og her kan du nemt redigere hver enkelt produkt, slette produkter eller tilføje nye. Du har også mulighed for at oprette forskellige produkt varianter som farver, størrelse eller andre produkt egenskaber.
WooCommerce er utrolig skalerbar, og kan i princippet håndterer omkring 1 million produkter, så frem din webhosting løsning er kraftig nok.

Integration med andre systemer

En af hovedfordele ved en webshop i WordPress er dens kompatibilitet med mange tredjepartssystemer, der har software specifikt designet til WordPress. Dette gør det muligt let at udveksle data med systemer som regnskabsprogrammet e-conomic, betalingsløsninger som Paypal, eller statistikværktøjer som Google Analytics. WordPress/WooCommerce er nu den foretrukne webshopløsning for mange små og mellemstore virksomheder, hvilket betyder, at der er blevet udviklet en bred vifte af software til platformen. Derfor, hvis du har behov for at udveksle data med din webshop eller andre systemer, er sandsynligheden stor for, at der allerede eksisterer moduler, der kan facilitere dette.

Udvidelser til min webshop

Det er de færreste som har en webshop i flere år uden at få brug for ekstra funktionalitet. Derfor er det vigtigt at man har mulighed for at udvide sin webshop med nye funktioner eller integrationer efter behov. Både WordPress og Shopware er begge system som relativt nemt kan udvides til at dække de behov som du har. F.eks. er WooCommerce den webshop løsning som har langt de fleste plugins. En stor del af disse er helt gratis, mens andre enten koster en fast pris eller et årligt gebyr at bruge. Ikke alle webshop systemer er lige nemme at tilpasse og udvide som man har lyst. Især en del cloud-baseret løsninger kan være ret svære at tilpasse, især hvis du har nogle meget specifikke behov. Her er en open source løsning som f.eks. WooCommerce ofte et bedre valg.

Er det nemt selv at styre en webshop?

Der vil altid være en udfordringer og en læringsproces ved opstart af en webshop. Men når den er konfigureret og opsat, så vil langt de fleste selv kunne håndtere den daglige drift af webshoppen. Det kan være tidspunkter hvor man har brug for en udvikler eller webbureau for tilføje ny funktionalitet eller opdatere hele systemet, men langt det meste vil webshopejeren selv kunne klare. Ting som udskiftning af et billede, rettelse af en tekst, tilføje/slette produkter, behandling af ordre osv. er som regel ret nemt i de fleste webshopløsninger. Den største udfordring ved at være webshopejer er ofte i starten, hvor alt er nyt og man lige skal sættes ind i de forskellige muligheder og brugen af hele systemet.

Adresse
Alphaweb
Ved Stranden 22, 4. th.
9000 Aalborg
Telefon
+45 24926810
E-Mail
info@alphaweb.dk
bb
Åbningstider
Mandag-Tors.: 10:00 – 16:00
Fredag: 10:00 – 15:00
Lørdag-Søndag: Lukket
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.