OM OS

Hvem er vi?

og hvorfor skal du vælge os ?

Højt serviceniveau
Alphaweb er et marketing og webbureau fra Aalborg med speciale i online markedsføring og webdesign.
Et højt serviceniveau og faglig kvalitet er nogle af de ting vi lægger stor vægt på, da det for os er vigtigt at levere den optimale løsning, på de udfordringer vore kunder stiller os.

Jeg bruger ofte Alphaweb til en lang række forskellige opgaver. Alt lige fra rettelser på min hjemmeside, til at blive mere synlig på internettet.

– Sten Pedersen, Nørresundby

Vi har fingeren på pulsen når det kommer markedsføring og webdesign og søger for at vores medarbejdere altid har den nyeste viden inden for deres områder. For eksempel er vi Google Partners, hvilket kræver vi løbende skal fornye vores certificeringer.

Din succes er vores succes
Vi fokuserer på at
din succes er vores succes, og at du som virksomhed når ud til din målgruppe, og opnår endnu mere vækst gennem de løsninger vi udfører for jer.

Hos Alphaweb brænder vi for at udføre opgaver for danske virksomheder, og privatpersoner. Som kunde hos os er det vigtigt at du føler dig tryg gennem hele arbejdes processen. Vi rådgiver og vejleder dig til den rette løsning. Vi ligger samtidige stor vægt på at lytte til dine ønsker og imødekomme dine behov. Vi har allerede mange tilfredse kunder, og har efterhånden oparbejdet en trofast kundekreds, som benytter vores faglige kunnen til deres virksomheds opgaver, du kan også blive en af dem.

Samarbejdspartner
Ingen kan det hele selv og samtidig gøre det godt – derfor har vi igennem årene opbygget et godt samarbejde mere flere andre eksperter inden for webdesign og marketing her i Aalborg. Har du en udfordring som vi mener en anden af vores dygtige samarbejdspartnere kan klare bedre end vi kan, sætte vi dig gerne i kontakt med dem, så du får den bedst mulige løsning.

Har du spørgsmål til nogle af de ydelser vi levere eller ønsker du blot at få en pris på en opgave, så er du altid meget velkommen til at sende os en mail eller ringe til os og få en snak om dine muligheder.

hvorfor vælge os

Skabe værdi for dig

En af vores kerneværdier er at skabe succes for dig som kunde og på den måde skabe vores egen succes.

Eksperter i online markedsføring

Med flere års erfaring inden for SEO og PPC annoncering har vi et godt indblik i hvordan tingene hænger sammen, og sammensætte den rigtige online strategi for dig.

Kunden i centrum

Vi står altid klar til at møde kunden i øjenhøjde og guide dig igennem den digitale jungle, så du får den løsning der passer præcist til dit behov.

Vores Vision

Hos Alphaweb er vores vision at skabe en virksomhed som kan hjælpe større og mindre virksomheder med deres digitale udfordringer.
Tillid, kompetence og gennemsigtighed er nøgleord i vores bestræbelser på at opnå et troværdigt partnerskab med vores kunder og samarbejdspartnere.
Med udgangspunkt i vores kreative tankesæt kræver det derfor, at vi forstår vores kunders behov og via et tæt samarbejde at opnår de bedste resultater for kunden.

Vores MISSION

Vores mission består af følgende 3 punkter.

  • At øge din virksomheds synlighed med online marketing
  • At give jer et webdesign der er moderne og brugervenlig
  • At hjælpe jer med at analyse og handle ud fra de data i får ind om jeres kunders adfærd

Vores historie

Alphaweb gennem årene

2008 – Start af Din Webgrafiker
I starten af 2008 startede Henriette Sørensen firmaet Din Webgrafiker med fokus på udvikling af hjemmeside, grafik til hjemmesider, logoer og reklame bannere.
2009 – Michael bliver en del af firmaet
Michael Nielsen tiltrådte og blev en fast del af Din Webgrafiker med kompetencer inden for udvikling og online markedsføring.
2011 – Skifter navn til Alphaweb
I 2011 skifter vi navn fra Din Webgrafiker til Aphaweb, da størstedelen af det arbejde vi udføre er inden for marketing og digitale strategier.
2013 – Alphaweb bliver en del af Acceleration Online
I 2013 går vi sammen med Acceleration Online og står for alt online markedsføring af deres kunder, forskellige digitaliserings og analyse opgaver.
2016 – Alphaweb starter op igen
I 2016 skifter Acceleration Online fokus og Alphaweb starter op igen som webbureau.
2019 – nye muligheder
I 2019 indgår Alphaweb en række nye samarbejdsaftaler med nogle lokale webbureauer og Business Aalborg, hvor vi bl.a. er tilknyttet startup cafe som foredragsholder og ekstern rådgiver for deres kunder.
esben-marketing
Esben Jacobsen
Svenstrup

Vores nye hjemmeside sat lige i skabet ud fra de ønsker vi havde. Det nye moderne webdesign er med til at gøre vores side mere imødekommende overfor vores besøgende. Kan varmt anbefale Alphaweb som webbureau.

Kostume outlet skalborg markedsføring
Lars Kronborg
Kostume Outlet
Ejer

Jeg vil helt klart kunne anbefale dem til andre, både ud fra de resultater jeg allerede har set, men også på baggrund af den månedlige rapportering jeg får.

danfoil
Torben Gregersen
Danfoil
adm. direktør

Det er lidt fedt at se, hvordan man måned for måned bare stiger i Google.

”Alphaweb hjælper os med drift og service af nogle af vores sites. Og vi kan altid regne med deres høje serviceniveau og engagement, uanset opgaven.” Vesna Mehic, Brand Manager, Knauf A/S

Søren SEO fra Aalborg
Søren Nielsen
Marketing Manager

Vores hjemmeside blev SEO optimeret og vi fik opsat en Google My Business profil, hvilket har betydet at vores organiske trafik er steget betydeligt over de sidste 5 måneder.