Få en ny WordPress hjemmeside

Hos Alphaweb arbejder vi hovedsageligt med WordPress hjemmesider og har gjort det i snart 10 år.

Grunden til vi har valgt at fokusere på WordPress som CMS system, er at det er et system med utrolig mange muligheder og at det er nemt for ejeren at bruge.

Selv CMS systemet er i modsætning til mange andre systemer gratis – hvilket gør at vi kan tilbyde billige hjemmesider til virksomheder som ønsker professionelle hjemmesideløsninger.

Er du interesseret i at få en WordPress hjemmeside så tilbyder vi følgende 2 pakkeløsninger:
Billig WordPress Webshop

LITE
HJEMMESIDE

 • Opsætning af CMS system
 • Opsætning og tilpasning af tema
 • Mobilvenligt design
 • 3 undersider
 • Kontakt side
 • 1 times support

PRIS 6.999,-

UDVIDET
HJEMMESIDE

 • Opsætning af CMS system
 • Opsætning og tilpasning af tema
 • Mobilvenligt design
 • 5 undersider
 • Kontakt side med Google Maps
 • Installation af Google Analytics
 • SEO venlig
 • Hastighedsoptimeringer
 • Sikkerhedsoptimeringer
 • 2 timers support

PRIS 11.999,-

Hvorfor vælge en
WordPress hjemmeside?

Langt største delen af nye hjemmesider udvikles i WordPress. På verdensplan er der omkring 500 millioner Word Press hjemmesider, hvilke svare til at cirka 35% af alle hjemmesider på Internettet er udviklet i dette system. Et tal der med garanti vil stige over de næste par år. Netop fordi der er så mange der bruger dette system, er der lavet rigtig mange forskellige udvidelser dertil. En stor del af disse udvidelser er gratis og de fleste andre inden for et budget de fleste kan overkomme.

En anden grund til at en et WordPress hjemmeside design er så populært, er at du som hjemmeside ejer nemt kan tilpasse indholdet på din side eller tilføje nye undersider. Derfor er dette systemet en af de bedste hjemmesideløsninger du kan få nu om dage. Flere og flere vælger da også at få en WordPress hjemmeside med et lækkert moderne webdesign frem for en af de mange andre løsninger på markedet.

Hjemmeside design Aalborg

Mulighed for at udvide med webshop

En anden fordel ved en WordPress hjemmeside er at du i mange temaer har mulighed for at tilføje en WooCommerce webshop til hjemmesiden. Det kan f.eks. være du har en hjemmeside som fortæller lidt om din fysiske butik og du så senere ønsker at få en webshop derpå.
Du vil ikke få en webshop helt på højde med et dedikeret shopping system som Magento eller ShopWare, men for de fleste vil dette ikke betyde noget. Og lige som med Word Press systemet er der også virkelig mange udvidelses muligheder til WooCommerce. Derudover er det også nemt at bruge for dig som webshop ejer.

Nyt WordPress design

Har du allerede en WordPress hjemmeside som er ved at være lidt forældet, eller ønsker du efter et par år at skifte til et nyt webdesign på hjemmesiden er dette også muligt i WordPress.
I stedet for at skulle opsætte alt fra bunden kan du “blot” skifte det grafiske layout og dermed få et helt nyt og moderne udseende på din hjemmeside.
Alt indhold som allerede er på hjemmesiden, så som tekster, billeder, videoer osv. skal ikke ligges ind igen. Nogle hjemmesider har endda forskellige designs de skifter imellem. F.eks. i forbindelse med jul, halloween eller sommer og vinter. Mange af de hjemmesider som har de flotteste webdesign, er netop lavet i WordPress.

Professionelle hjemmesideløsninger i WordPress

Selv mange af de større virksomheder er også gået over til WordPress. Firmaer som Sony og Microsoft benytter også denne hjemmesideløsning til flere af deres projekter. WordPress er ikke længere kun et blog system som det blev kendt for i starten, men et CMS system der også kan bruges til professionelle hjemmesideløsninger.

En af grundene til at mange især større virksomheder er lidt skeptiske over for WordPress, er at som standard er det ikke det mest sikre system. Holder man ikke sin hjemmeside opdateret, risikere man at blive hacket eller få virus på hjemmesiden. Heldigvis kan sikkerheden med lidt ekstra tiltag forbedres en hel del. Jo flere funktioner du smider på hjemmesiden, jo langsommere bliver den.
Dette gør at især mange større er nød til at køre på lidt kraftigere hardware for ikke at sløve siden ned. Lige som med sikkerheden kan mange af disse hastigheds problemer løses med forskellige former for caching og hastighedsoptimeringer. I visse tilfælde vil de dog være nødvendigt at opgradere til en kraftigere webhosting løsning.

Adresse

Alphaweb

Ved Stranden 22, 4. th.
9000 Aalborg

Telefon
+45 24926810
E-Mail
info@alphaweb.dk
bb
Åbningstider
Mandag-Tors.: 10:00 – 16:00
Fredag: 10:00 – 15:00
Lørdag-Søndag: Lukket
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.