Scroll Top

Få en flot ny WordPress hjemmeside

Alphaweb er et WordPress webbureau med over 12 års erfaring inden for udvikling af hjemmeside og webshop løsninger i WordPress. Vi har valgt at specialisere i WordPress da det er et CMS system som er nemt at bruge – både for udvikleren men også for ejeren af hjemmesiden.

Med en WordPress webshop eller hjemmeside får du en meget fleksible hjemmeside der kan tilpasses efter dit behov. Gode muligheder for udvidelser og et system som nemt kan skalere efter behov. Over 1/3 af alle hjemmesider på Internettet er i dag baseret på dette CMS system, hvilket siger lidt om hvor populært det stadig er.

Er du interesseret i at få en WordPress hjemmeside- så tilbyder vi lige nu følgende 2 pakkeløsninger:
Billig WordPress Webshop

WordPress
HJEMMESIDE

 • Opsætning af CMS system
 • Opsætning af fast tema
 • Mobilvenligt design
 • Op til 3 undersider
 • Kontaktformular

PRIS 6.000,-

hjemmeside med
WooCommerce

 • Opsætning af shopping system
 • Opsætning af fast tema
 • Mobilvenligt design
 • 3 undersider
 • Opsætning af det første produkt
 • Opsætning af moms og fragt
 • Opsætning af betalingsgateway
 • Opsætning af produktside

PRIS 9.999,-

Alphaweb et
WordPress webbureau

Vi har som webbureau i mere 12 år arbejdet med opsætning og webdesign af WordPress hjemmesider og WooCommerce webshop løsninger.
Hvilket har givet os stor erfaring inden for dette system, både når vi snakker WordPress design men også specieludvikling af nye funktioner.
 

I starten var WordPress blot et af de mange systemer vi udviklede hjemmesider i, men i takt med at systemet er blevet bedre og bedre har vi valgt udelukke at fokusere på WordPress. Så nu om dage er vi udelukkede et WordPress webbureau.

Hjemmeside design Aalborg

Hvorfor vælge en WordPress løsning?

Lige nu er WordPress den mest populære hjemmeside løsning både i Danmark, men også på verdensplan. Over en 1/4 af sider på Internetter er i dag styret af dette CMSsystem.

Netop fordi der er så mange der bruger WordPress, er det også et af de CMS systemer som der er lavet flest udvidelser til. Har du f.eks. brug for et billede galleri, kalender eller nedtæller med tilbud så er disse funktioner allerede lavet og kan oftest hentes gratis eller købes billigt. Skulle du have en tilsvarende funktion fra bunden i et andet system, vil de løbe op i flere tusinder kroner. For mange giver det derfor rigtig god mening at vælge et WordPress webbureau til at lave sin hjemmeside eller webshop.

En anden grund til at mange vælger Word Press er at det er rigtig nemt at bruge. Med den indbyggede editor kan du hurtigt rette i tekst, udskifte billeder eller oprette nye undersider, ofte uden kendskab til HTML eller CSS.

Du har mulighed for at udvide med webshop

Skulle du på et tidspunkt få brug for at kunne udvide din hjemmeside med en webshop løsning er dette også muligt i WordPress. Udvidelsen WooCommerce giver dig alle de shop muligheder du har behov for, for at kunne sælge dine produkter online. Og lige som med Word Press er der udviklet et stort antal af udvidelses muligheder her til.

Krav til hardware

Som udgangs er WordPress ikke et ret krævende system og kan køre fint på selv en billige webserver. Men i takt med at du bygger flere og flere funktioner på, så begynder det at stille større krav til hardwaren. Især hvis du også tilføjer en webshop og produkter med masser af varianter, så begynder det at kunne mærkes på hastigheden. I langt de fleste tilfælde vil du fint kunne klare dig med en server til 20-50 kroner per måneden, men i enkelte tilfælde vil du skulle op og leje en større server for at kunne drive siden optimalt. Vi hjælper gerne med at rådgive inden for valg af webhotel inden projektet påbegyndes.

Markedsføring af din hjemmeside eller webshop

Ud over at udvikle hjemmeside, er vi også et webbureau der kan hjælpe dig med din online markedsføring. Vi har eksperter inden for SEO, Google Ads, og Sociale medier og kan hjælpe dig med at ligge den marketing strategi som giver mest mening for din virksomhed. Husk at online marketing ofte er en stor det af det at have en online butik eller hjemmeside.

Vedligeholdelse af hjemmeside

Det er altid en god ide at holde sin hjemmeside opdateret. Sørge for at CMS systemet og alle ekstra moduler jævnligt bliver opdateret. Får man ikke gjordt dette, så øges risikoen for virus eller at hjemmesiden bliver hacket. Er dette ikke en opgave man selv ønsker så er det ofte en service du kan tilkøbe hos dit WordPress webbureau.

Valg af WordPress webbureau

Når man skal vælge et WordPress webbureau så er der par ting man skal overveje. F.eks. hvor erfarne er det bureau du overvejer? Er det et lille bureau med få ressourcer som gør at du evt. skal vente længe når du har brug for hjælp? Har de styr på SEO (som ofte er vigtigt for langt de fleste der har en webshop eller hjemmeside)? Hvor dyre er det? For mange er især prisen vigtigt, og timeprisen på webudvikling og WordPress hjælp variere en del alt efter hvem du vælger og hvor stor erfaring de har. En typisk timepris på denne slags opgaver ligger på 600-1200 kroner.

Skal vi være dit nye web bureau på en flot og moderne WordPress hjemmeside?
Adresse
Alphaweb
Ved Stranden 22, 4. th
9000 Aalborg
Telefon
+45 24926810
E-Mail
info@alphaweb.dk
bb
Åbningstider
Mandag-Tors.: 10:00 – 16:00
Fredag: 10:00 – 15:00
Lørdag-Søndag: Lukket
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.