Scroll Top

Sociale Medier

Hvad er SoMe marketing?

Over de senere år er det sket en eksplosiv vækst i brugen af de sociale medier. Flere og flere begynder jævnligt at bruge tjenester som Facebook, Instagram, LinkedIn og snapchat. Hvilket har ført til en stor stigning inden for social media marketing.
Derfor giver det for virksomhederne også rigtig god mening at være synlige og aktive på de sociale medier, da det også er der deres kunder er. Det kan for mange firmaer være en rigtig god kilde til at booste deres salg og omsætning.

Hvis du vil nå ud til dine kunder der på den rigtige måde, kræver det en god SoMe markedsføringsstrategi.
Dette kan være i form af betalt annonceringer, hvor du viser dine reklamer for specifikke målgrupper. F.eks. i form af Instagram eller Facebook annoncering.
Men mange vælger også en mere aktiv tilgang, hvor de opretter en firma profil på de aktuelle medier, og hermed har muligheden for at få nyheder og relevante budskaber ud til sine følgere.

Hvilket social medie du skal bruge, afhænger af din virksomhedstype og hvor din målgruppe befinder sig.

Instagram Markedsføring

Instagram er et sociale medier som stadig er i stor vækst, og dagligt har over en million danske brugere. Det er samtidigt et medie som er meget velegnet til flere typer af virksomheder. Især virksomheder med produkter som tager sig godt ud på billeder eller på video, kan med stor fordel inddrage Instagram i deres markedsføring strategi. Men også for andre typer af virksomheder er Instagram et oplagt valg, med gode muligheder inden for branding og salg.

3 gode grunde til at markedsføre jer på Instagram

  • Stor branding værdi
  • Opbyg et trofast netværk
  • Inspirere dine kunder

Brug for hjælp til Instagram?

LinkedIn Marketing

Mange kalder Linkedin for et B2B media, da det fremstår meget mere professionelt end de andre typer af sociale medier. Det er et medie som vi danskere i stigende grad bruger, både privat men også som virksomhed.
LinkedIn er et af de bedste medier til leadgenerering, da trafikken herfra ofte konverterer rigtig godt. Du har som virksomhed gode muligheder for at målrette dine reklamer direkte til specifikke brancher. F.eks. hvis du som forhandler af reoler og produkter til lager, kan du ramme folk der arbejder som lagerchef, lagerarbejder osv.

Udover at benyttes til marketing, så er LinkedIn også et glimrende medie til at tiltrække ny arbejdskraft til din virksomhed eller at finde potentielle samarbejdspartnere.

3 gode grunde til at vælge LinkedIn

  • Høj konvertering
  • Gode B2B muligheder
  • Et professionelt medie

Facebook Markedsføring

Facebook er klart det mest populære sociale medie her i Danmark. Det betyder også at der er en god chance for at dine kunder også benytter Facebook. Masser af virksomheder har stor succes med at promovere deres forretning på Facebook.

Sælger du et produkt eller ydelse som ikke er særlig kendt, og som der ikke søges ret meget efter på søgemaskinerne, så kan Facebook også været et godt medie at gøre opmærksom på at her er noget nyt og spændende, som kunne være interessant for brugeren. Facebook er også et godt sted at engagere dine kunder, f.eks via Messenger chat eller kommentar på dine opslag eller reklamer.

3 gode grunde til at bruge Facebook

  • Du kan nå ud til en stor del af dine kunder
  • Kunde support via Messenger
  • Målrette reklamer efter interesser

Skal vi hjælpe dig
med Facebook?

Annoncering på de sociale medier

En meget stor del af danske virksomheder benytter sig ofte af betalt annoncering på de sociale medier. Over 65% af alle danskere benytter dagligt et eller flere sociale medier, så her er rigtig gode muligheder for at eksponere dit firma eller dine produkter for potentielle kunder. Hvilket medie du skal bruge afhænger helt af din virksomhedstype og målgruppe. Sælger du B2B løsninger, så er LinkedIn et oplagt valg, er det produkter inden for boligindretning så kommer du ikke uden om Instagram. For at få succes med annoncering på de sociale medier, er det derfor vigtigt at have helt styr på hvem dine kunder er.

Få flere kunder med SoMe annoncering

Hos Alphaweb kan vi hjælpe dig med at få dit budskab ud på de sociale medier. Vi kan hjælpe med at rådgive hvilket medie er det mest oplagt valg til din forretning, med at opsætte og publicere dine annoncer, samt måle på effekten af annoncerne.

Hvad enten du har brug for hjælp til annoncering på de sociale medier, eller få optimeret din tilstedeværelse på et bestemt medie, så står vores eksperter klar til at hjælpe dig for forskellige løsninger inden for SoMe marketing.

Sociale medier Priser

Udover understående pakker har du også mulighed for at købe vores Sociale medier ydelser enkeltvis – priserne på vores Sociale medier enkelt ydelser finder du her
Annoncer
SoMe
2.100,-
Opsætning af 1 kampagne med 2 annoncer
Opsætning af effektivitets sporing
Opsætning af relevante målgrupper
Forbrugs og effektivitets rapport
Facebook
SoMe
2.499,-
Opsætning af Facebook firma profil
Opsætning af Facebook Pixel
Facebook side optimering
Facebook link tracking
Design af profil og cover billede
Instagram
SoMe
2.999,-
Opsætning af Instagram firma profil
Instagram bio optimering
Opsætning af Bio link tracking
Udarbejdelse af moodboard
Hashtag analyse
Tips til succes på Instagram
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.