Shopware webshop

Brug for en lynhurtig webshop i et af de mest moderne og sikre shopping systemer?
Med en webshop i Shopware får du en skalérbar løsning der kan bruges til alt lige fra små online butikker med få produkter, til store webshops med flere tusinde varer, flere sprog/valuta og dynamiske produktgrupper.

I modsætning til andre webshop systemer som WooCommerce eller Shopify, så kommer Shopware 6 med masser af funktionalitet direkte integreret i deres system, og dermed mindre behov for 3.parts plugins og apps.
Da langt de fleste besøgende nu om dage kommer fra en mobil telefon, er vigtigt at ens online butik virker på både computeren, tablet og mobiltelefon. I Shopware er der gode muligheder for at tilpasse til alle typer af enheder.

Vi er Shopware business partner  

Google Ads og AdWords

Open source system

Shopware er et open source system
I modsætningen til lukkede shopping systemer som Shopify, Dandomain, Scannet og Shoporama er Shopware open source. Det betyder at du har fuld adgang til alt kildekode, og kan derfor tilpasse tingene efter behov. Dette kan være en fordel hvis du har brug for specielle funktioner eller integrationer som der endnu ikke er udviklet plugins/apps til.

  • Gode muligheder for flere sprog
  • Flere butikker i samme backend
  • Hurtigt og fleksibelt
  • Drag and Drop builder
  • SEO venlig
  • Og mange flere

Skal din nye webshop også være en shopware?

Hvorfor vælge Shopware frem for WooCommerce?

Få en lækker og hurtig webshop i shopware cms system - Aalborg - Nørresundby - Nordjylland

Hvorfor vælge et mere kompleks open source-system som Shopware frem for et andet populært open source-system som WooCommerce? Det store problem med mange mindre open source-systemer, er at jo større og mere kompleks dit setup bliver, jo langsommere bliver systemet, både i front-end men også i backend. Har du eksempelvis en WooCommerce webshop med par tusinde varer, masser af varianter – så vil du typisk opleve at systemer som WooCommerce begynder at blive ret langsomme at arbejde med. Dette er ikke tilfældet med Shopware, som nemt kan skaleres fra få produkter til flere tusinde.

En anden kæmpe fordel er hvis du har brug for flere sprog/valuta, så er dette betydeligt nemmere i Shopware, hvor du i WooCommerce skal ud i diverse 3. parts plugins som WPML og lignende, som ofte ikke er den mest elegante løsning. Snakker vi performance og sikkerhed, så er Shopware også her en klar vinder.

Shopware er et stærkt alternativ til Magento

Som udgangspunkt er Shop-ware omkring 20-25% hurtigere end en Magento 2 løsning. Systemet er mere intuitivt og dermed nemmere at bruge, både for dig som ejer men også for dine udviklere. Det er et billigere system, som tilbyder en stor del af den funktionalitet du kender fra Magento.

Så for mange vil en Shopware webshop være et bedre valg end en Magento 2 webshop. En rigtig stor del af Magento 1 kunder har også valgt at migrere til Shopware frem for Magento 2.

Læs mere om de mange fordele ved en Shopware løsning

En fremtidssikker og skalérbar løsning

Google Analytics

Shopware er et af de webshopsystemer der er i størst vækst lige for tiden. F.eks. er det et af de mest benyttede E-commerce systemer i Tyskland, og har kraftig fremgang på flere andre Europæiske markeder. Med over 100 faste udviklere, bliver systemet løbende opdateret og videreudviklet, og cirka hver måned kommer der opdateringer i form af bedre funktionalitet, optimeringer og sikkerhedsopdateringer.

Det er utroligt skalérbart, hvilket betyder at har du brug for et nyt sprog, eller at tilknytte en ekstra shop til din nuværende backend, så er det noget som ret nemt kan lade sig gøre. Det er også et shopping system der nemt kan hårdere rigtig mange produkter uden at det begynder at gå udover performance.
Og lige som du måske kender der fra WooCommerce eller Shopify, så har de en App store med et stort udvalg af plugins der kan udvide dit system med ekstra funktionalitet.

Hvem bør vælge en Shopware webshop?

Shopware er en dyrere løsning end eksempelvis WooCommerce eller Shopify, men ofte billigere end Magento. Det gør også det måske ikke er det mest oplagt valg til mindre nystartede virksomheder med relativ få produkter, med mindre de har planer om kraftig vækst.

Har du brug for flere sprog, så er Shopwares løsning rigtig god i forhold til mange andre shopsystemer. Det samme hvis du skal have flere butikker med fælles lager, men forskellige designs.
Har du behov for et stabilt, sikkert og hurtigt system så er det et rigtig godt valg.

kontakt os for at høre mere om shopware

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.