Scroll Top

Shopware webshop

Brug for en lynhurtig webshop i et af de mest moderne og sikre shopping systemer?
Med en webshop i Shopware får du en skalerbar løsning der kan bruges til alt fra små online butikker med få produkter, til store webshops med flere tusinde varer, flere sprog/valuta og dynamiske produktgrupper.

I modsætning til andre webshop systemer (såsom WooCommerce eller Shopify), indeholder Shopware 6 stor funktionalitet direkte integreret i deres system, – og dermed mindre behov for tredjeparts plugins og apps.
I dag finder langt de fleste kunder din webshop på deres smartphone. Derfor er det helt afgørende, at din online butik er tilpasset både computer, tablet og mobil. I Shopware er der gode muligheder for at tilpasse hjemmesiden til alle typer enheder.

Kontakt os hvis i ønsker at prøve en gratis demo, og se om Shopware evt. er den rette løsning for jer.

Vi er Shopware Business Partner  

Shopware e-handelsplatform - den bedste webshop løsning til mellemstore virksomheder.

Open source system

Shopware er et open source system
Det betyder, at du har fuld adgang til alt kildekode, og dermed mulighed for at tilpasse webshoppen efter dine egne behov. Dette kan især være en fordel, hvis du har brug for specielle funktioner eller integrationer, som der endnu ikke er udviklet plugins/apps til.

  • Gode muligheder for flere sprog
  • Flere butikker i samme backend
  • Hurtigt og fleksibelt
  • Drag and Drop builder
  • SEO venlig
  • Og mange flere

Skal din nye webshop også være en Shopware?

Hvorfor vælge Shopware frem for WooCommerce?

Få en lækker og hurtig webshop løsning i Shopware cms system - Aalborg - Nørresundby - Nordjylland

Nu tænker du måske: ”Hvorfor vælge et mere komplekst open source -system som Shopware frem for et andet populært open source -system som WooCommerce”? Svaret er ret simpelt.-Det store problem med flere mindre open source -systemer, er, at jo større og mere kompleks dit setup bliver, jo langsommere og mere besværligt bliver systemet. Både i frontend og backend. Har du eksempelvis en WooCommerce webshop med par tusinde varer og , mange varianter – så vil du typisk opleve, at systemet bliver ret langsomt at arbejde med. Dette er ikke tilfældet med Shopware, som nemt kan skaleres fra få produkter til flere tusinde.

Og det er ikke den eneste fordel. Hvis du har brug for flere sprog eller -valuta, er dette betydeligt nemmere i Shopware. I WooCommerce skal du installere diverse tredjeparts plugins som WPML og lignende – og det bliver , ofte ikke er den mest elegante løsning. Snakker vi performance og sikkerhed, er Shopware også her en klar vinder.

Shopware er et stærkt alternativ til Magento

Som udgangspunkt er Shop-ware omkring 20-25% hurtigere end en Magento 2 webshopløsning. Systemet er mere intuitivt og dermed nemmere at bruge. Både for dig som ejer, men også for dine udviklere. Det er desuden et billigere system, som tilbyder en stor del af den funktionalitet, du kender fra Magento

Så for mange virksomheder vil en Shopware webshop være et bedre valg end en Magento 2 webshop.Flere af vores kunder, der før havde Magento 1, har valgt at migrere til Shopware frem for Magento 2.

Læs mere om de mange fordele ved en Shopware løsning

En fremtidssikker og skalerbar løsning

Shopwares e-commerce løsninger er ideel til mange danske virksomheder som ønsker en hurtig og sikker webshop.

Shopware er et af de webshopsystemer, der er i størst vækst lige nu. Det er f.eks. et af de mest benyttede E-commerce systemer i Tyskland, og har kraftig fremgang på flere andre europæiske markeder. Med over 100 faste udviklere, bliver systemet løbende opdateret og videreudviklet, og cirka hver måned kommer der opdateringer i form af bedre funktionalitet, optimeringer og sikkerhedsopdateringer. Noget som gør at Shopware blot bliver bedre og bedre.

Shopware er et utroligt skalerbart system. Det, betyder, at har du brug for et nyt sprog, eller at tilknytte en ekstra shop til din nuværende backend, kan det nemt lade sig gøre. Det er også et shopping system, der sagtens kan håndtere mange produkter, uden at det begynder at gå udover performance.
Og lige som du måske kender det fra WooCommerce eller Shopify, har Shopware også en App Store med et stort udvalg af plugins, der kan udvide dit system med ekstra funktionalitet. Plugins som skal igennem skrappe sikkerhedskrav før de kan blive en del af deres App store.

Hvem bør vælge en Shopware webshop?

Shopware er en dyrere løsning end eksempelvis WooCommerce og Shopify, men ofte billigere end Magento. Derfor er Shopware ikke altid det mest oplagte valg til mindre nystartede virksomheder med få produkter -, med mindre du har planer om kraftig vækst i den nærmeste fremtid.

Har du brug for flere sprog, er Shopwares løsning rigtig god i forhold til mange andre shopping systemer. Det samme gælder, hvis du har flere webshops med fælles lager, men forskellige designs. Er hastighed og sikkerhed også en vigtig parameter for dig, så er Shopware også en god løsning.
Har du behov for en stabilt, sikkert og hurtigt webshop løsning, er Shopware alt i alt et rigtigt godt valg.

kontakt os for at høre mere om shopware

SHOPWARE FEATURES

Shopware leverer et stort udvalg af funktioner lige fra starten, hvilket  minimere behovet for installation af tredjeparts moduler eller plugins. Dette ikke kun styrker systemets sikkerhed, men beskytter også din webshop mod unødvendig sløvhed ved at undgå installation af overtallige ekstra moduler. Mange vil derfor kunne nøjes med få ekstra plugins, og stadig have alt den funktionalitet de har behov for. Lad os dykke dybere ind og udforske nogle af de indbyggede funktioner, der er tilgængelige i Shopware og med til at gøre dette til en af de bedste webshop løsninger lige p.t.

MULTISHOPS

Aldrig har det været nemmere at tilføje flere butikker i samme backend. Hvad enten det er tale om flere lande, som f.eks. dinshop.dk, dinshop.de, dinshop.se eller helt andre butikker, så kan det nemt lade sig gøre i Shopware. Du vælger selv hvilke produkter der vises på hvilke shops, hvilke sprog/value, design osv. som tilknyttes til en butik.
For mange er muligheden for delt varelager en af de helt store fordele ved en sådan opsætning. Det samme gælder når vi snakker muligheden for at administrere alle sine ordre, kunder, og produkter fra et samlet sted.

SEO

SEO er rigtig vigtigt for næsten alle der har en webshop, da organisk trafik som regel har en høj konverteringsværdi, og du her ikke betaler per visning eller klik.
Hurtige loadtider, enkelte kategori strukturer og fuld kontrol over produkt-URLer, redirects, meta titler og beskrivelser med til at gøre Shopware til et godt valg når vi snakker SEO. Via den indbyggede SEO template, kan du tilpasse en lang række SEO relaterede funktioner, hvilket minimere behovet for at installere ekstra SEO plugins og stadig give dig fuld kontrol og de vigtigste SEO parametre.

Drag and Drop builder

Med den indbyggede Drag and Drop builder er det nemt at opsætte nye undersider uden den store kendskab til HTML. Systemet kommer som udgangspunkt med række af de mest benyttede CMS moduler som tekst bokse, sliders, relaterede produkter og flere andre moduler du nemt kan tilføje til en side. Har du brug for endnu flere, er det muligt at tilkøbe forskellige 3.parts CMS pakker som indeholder forskellige ekstra komponent til opbygning af sider. Den eneste ulempe her er at mange af komponenterne ofte har en lidt begrænset mængde af indstillingsmuligheder i forhold til f.eks. Elementor til WooCommerce, men for nogle er dette også en fordel.

Hvorfor vælge en shopware webshop løsning til dit næste e-handels eventyr?
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.