Scroll Top

SEO Aalborg

Brug for en lokal SEO partner? Vi er et online marketing firma og webbureau fra Aalborg i Nordjylland som tilbyder skræddersyet SEO løsninger til både større og mindre virksomheder. Både løsninger inden for søgeordsanalyse, onpage og teknisk SEO, men også linkbuilding fra relevante sider. De fleste af vores kunder er danske virksomheder, hvor der er fokus på danske søgeord, men der er også enkelte virksomheder, hvor vi arbejder med søgemaskineoptimering til udenlandske søgeord.

 

For mange firmaer er organisk trafik fra søgemaskinerne den type trafik som resulterer i flest kunder eller henvendelser.
Derfor er det vigtigt at ens firma er synlig i søgeresultaterne, når der søges på ord som er relevante for jer. Og lige præcis her kan et godt SEO firma gøre en kæmpe forskel.
Lad os hjælpe din virksomhed med at få flere kunder via SEO
seo optimering aalborg

Lokal SEO firma

Fordelen ved at bruge et lokalt SEO firma frem for et landsdækkende eller udenlandsk, er at de ofte har nemmere ved at skaffe lokale links til jer. Lokale links kan være et godt signal at sende til søgemaskinerne hvis i ønsker at blive mere synlige i lokalområdet. Lokal SEO er noget som bliver mere vigtig, ikke kun når vi snakker søgemaskineoptimering, men også inden for andre ting som f.eks. Google My Business og Google Ads. Hvad enten det er tale om en større by som Aalborg, eller en mindre som Vodskov eller Nørresundby, så er det vigtigt at de lokale kunder kan finde ens virksomhed, og de produkter eller ydelser virksomheden sælger. Hvad enten de laver en søgning på SEO Aalborg, Webbureau Nørresundby eller Grafiker Skalborg, så er det vigtigt at man er synlig i resultaterne. Enten via de organiske søgninger (som SEO), via Google Maps/Google My Business eller som betalt annoncering (Google Ads).

Da mange virksomheder hovedsageligt lever af de lokale kunder, bør lokal søgemaskineoptimering være en fast del af deres markedsførings strategi.
Både så kunderne kan finde jeres produkter og ydelser på Internettet, men også har nemt ved at finde info om åbningstider, adresse og kontakt informationer.

Har du brug for hjælpe til søgemaskineoptimering, on page SEO, linkbuilding eller en søgeordsanalyse? Vi tilbyder forskellige pakker og skræddersyet løsninger inden for alle typer af SEO.

Søgemaskineoptimering Aalborg

Her hos Alphaweb har vi også fokus på de lokale kunder. Hvad enten det er tale om en lokal tømrer fra Aalborg, frisøren fra Vejgård eller en vinduespudser fra Gistrup så kan vi hjælpe med at øge deres online synlighed. Som SEO firma kan vi hjælpe med både on page SEO optimering, den tekniske SEO og Off page søgemaskineoptimering (linkbuilding).
Så har du en nordjysk virksomhed, og gerne vil opnå større lokal synlighed, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os og høre nærmere om priser og muligheder. Jo større by du bor i, jo mere gavn har du af lokal søgemaskineoptimering. Bor du f.eks. i Aalborg, Frederikshavn eller hjørring så kan du forvente at få flere besøgende ind via lokal seo, end hvis du er fra nørresundby eller vejgård. Men typisk så er konkurrencen også større i de større byer og det kræver derfor mere arbejde at opnå de gode placeringer.

Her er 5 gode grunde til at benytte sig af lokal SEO

  • Stor lokal branding værdi
  • Lokal trafik af meget høj kvalitet
  • Større CTR end Google Ads
  • Gør det nemmere for dine kunder af finde dig
  • Øget salg

Søgeordsanalyse

Inden vi går i gang med at optimere hjemmesiden til bestemte søgeord, så starter vi altid med at udarbejde en liste med søgeord som er relevante for jer.
Det er ikke altid de søgeord med flest søgninger i som er de mest optimale, da meget mere specifikke søgeord ofte konvertere bedre end brede søgeord. Hvis vi tager udgangspunkt i nedestående tabel, så vil et søgeterm som SEO optimering aalborg, typisk give en højere konverterings procent end det brede ord søgemaskineoptimering.
Dette varierer også en hel del alt efter hvad ens firma sælger af produkter eller ydelser. Dette er gældende både for søgemaskineoptimering, men også inden for Adwords og andre typer af online marketing. Søgeords analysen er en kritisk del af jeres online markedsføringsstrategi, så find en god marketing manager eller SEO webbureau som kan udarbejde en god analyse for jer.
Der er også stor forskel på om det er en mindre lokal virksomhed fra Aalborg eller Nørresundby eller et større landsdækkende firma, når man skal finde de rigtige ord at gå efter i søgeordsanalysen. En meget simpel søgeords analyse kunne se sådan her ud:

Eksempel på en meget simple SEO analyse

SøgeordAntal søgninger
SEO
SEO Aalborg
Søgemaskineoptimering Aalborg
Ålborg SEO
SEO Firma Nordjylland
SEO Nordjylland
Aalborg søgemaskine optimering
SEO optimering aalborg
SEOoptimering Nørresundby
Onpage hjemmeside optimering Vejgård
2000
40
10
260
20
40
30
110
60
10

Søgeordsanalysen kan udover at bruges til at ligge en SEO strategi, også bruges når du skal i gang med Google Ads, eller når der skal nyt indhold på din hjemmeside. On page søgemaskineoptimering vil være rigtigt svært at gøre korrekt uden en god søgeordsanalyse.

Få  en professionel søgeordanalyse til 1.199,-

Teknisk SEO

Når vi taler teknisk SEO, så handler det i høj grad om at give dine besøgende den bedst mulige oplevelse når de kommer ind på siden. Det vil f.eks. være ting som hvor hurtigt siden vises, undgå ens indhold på flere sider, alle links virker osv. Det kan eksempelvis være at man har sin hjemmeside liggende på en billig server i Tyskland (gennem et dansk webhotel), hvilket gør at den loader langsomt for en bruger som sidder i Aalborg. Her vil vi så gå ind og lave nogle hastigheds optimeringer, så både brugeren i Tyskland og ham i Aalborg, vil opleve at hjemmesiden vises hurtigere. og at alt virker som det skal. Tekniske SEO er ikke optimering af selve indholdet, så forsøger du f.eks. at optimere en hjemmeside til et søgeord som seo optimering aalborg, så er det Onpage og off page optimering du skal fokusere på. Den tekniske optimering dækker over hele sitet generelt.
Teknisk SEO (og nu også Core Web Vitals) er noget som efterhånden er mere og mere vigtigt, både for desktop versionen men bestemt også for mobilversionen. Med nye tiltag som Mobile First, og at flere og flere brugere efterhånden besøger ens hjemmeside via mobile enheder. Vores specialister i Ålborg gennemgår din hjemmeside grundigt og retter hvilke fejl der måtte være og efterfølgende optimere siden så både de besøgende og søgemaskinerne bliver tilfredse. Husk på at det gælder ikke kun om at optimere til søgemaskinerne, men i næsten større grad til de besøgende. Hvis de ikke får den bedst mulige oplevelse når de kommer ind på ens hjemmeside, risikere man at de klikker sig væk igen uden at gøre det man egentlig gerne ville have dem til. Derfor er ting som konveteringsoptimering både godt for de besøgende, men bestemt også for søgemaskinerne da dette er faktor som bliver mere og mere relevant.

Load tider og andre tekniske faktorer inden for søgemaskineoptimering

Nogle af de faktorer som er vigtige for en god teknisk SEO er loadtider, mobilvenlighed, url struktur og CMS system. Her er det vigtigt at søgemaskinerne nemt kan finde rundt i strukturen på hjemmeside, at din hjemmeside loader hurtigt, og at den også vises tydeligt for dem som benytter mobile enheder.

Brug for hjælp til teknisk søgemaskineoptimering?

Teknisk SEO er en af de mere komplicerede dele af SEO, da det ofte involvere man skal ind og lave tekniske rettelser på hjemmesiden. Hos Alphaweb har vi folk med stor erfaring inden for tekniske søgeoptimering, og hjælper gerne jer med at få mest muligt ud af jeres hjemmeside.
Du kan se læse mere om vores Tekniske SEO løsninger her

Aalborg SEO & digital markedsføring

SEO On page optimering

Vi tilbyder effektiv SEO Onpage optimering. Dette indebærer, at baseret på udvalgte søgeord, forfiner vi specifikke sider på din hjemmeside for at matche disse nøgleord. Sådanne optimeringer sikrer, at søgemaskiner som Google anerkender din side som yderst relevant for det givne søgeord, hvilket øger din placering i søgeresultaterne. Vores team analyserer desuden din hjemmesides struktur, indhold og interne links – alle kritiske faktorer for din placering i søgeresultaterne.

En veludført SEO Onpage optimering kan ofte placere din hjemmeside på søgemaskinernes første side, afhængig af konkurrencen i din sektor. Selv hvis din side ikke nødvendigvis topper for dit hovedsøgeord, kan en optimalt tilpasset side rangere højt for flere sekundære søgeord. Disse kan samlet set generere mere trafik end dit primære søgeord. Derfor er kvalitetsindhold, der inkluderer både dine primære søgeord og relaterede termer, essentielt.

For eksempel indebærer On-page optimering at inkorporere fraser som “Firma SEO Aalborg”, “SEO Aalborg”, “Webbureau Nørresundby” i dine titler, tekst og overskrifter for at forbedre søgemaskineoptimeringen. Dette maksimerer sandsynligheden for, at netop din hjemmeside fremhæves i de vigtigste søgeresultater. Simpelthen sagt er On-page optimering kernen i dit website’s indhold. Jo mere relevant indhold du har i forhold til dine målrettede søgeord, desto bedre resultater opnår du.

SEO Linkbuilding

Selvom din Onpage SEO og alt det tekniske sidder lige i skabet, så er det desværre ikke altid nok til at få de første pladser på søgemaskinerne, her det så at linkbuilding kommer ind.

SEO linkbuilding er en proces, hvor man opnår links fra andre hjemmesider, der peger tilbage til ens egen hjemmeside. Disse tilbagevendende links, ofte kaldet “backlinks”, er værdifulde for en hjemmesides søgemaskineoptimering, da de kan betragtes som en form for anbefaling fra en hjemmeside til en anden. Når mange troværdige og relevante hjemmesider linker til din hjemmeside, kan det signalere til søgemaskiner som Google, at dit indhold er værdifuldt og relevant, hvilket kan forbedre din placering i søgeresultaterne.

Der er forskellige metoder til at opnå backlinks. Nogle af de mest populære inkluderer gæsteblogging, hvor man skriver indlæg for andre hjemmesider med et link tilbage til ens egen hjemmeside; indholdsoprettelse, hvor man skaber høj kvalitetsindhold, som naturligt tiltrækker links; og forholdsskabelse, hvor man bygger relationer med brancherelevante influencere, bloggere og hjemmesideejere for at opnå links. Hvis du f.eks. gerne vil op på lokale søgeord som f.eks. frisør Aalborg, så vil det give mening også at inkludere links fra lokale hjemmesider. Det kan f.eks. være lokale nyhedssider som Mig Og Aalborg og den slags sider.

Det er vigtigt at huske, at ikke alle backlinks er lige værdifulde. Links fra høj autoritet og relevante hjemmesider vil generelt være mere værdifulde end links fra lav autoritet eller ikke-relaterede hjemmesider. Derfor er det essentielt at have en strategisk tilgang til linkbuilding og fokusere på kvalitet frem for kvantitet.

Desuden er det også vigtigt at være opmærksom på “sort hat” linkbuilding-praksis, som kan straffes af søgemaskiner. Dette kan inkludere køb af links, brug af spam-kommentarer eller brug af automatiske linkbuilding-værktøjer. Sådanne praksis kan resultere i sanktioner eller endda en fjernelse fra søgeresultaterne.

I stedet for at fokusere på hurtige gevinster, bør en effektiv linkbuilding-strategi tage sigte på at skabe langsigtede relationer og skabe værdifuldt indhold, der naturligt tiltrækker links. Over tid kan dette ikke kun forbedre en hjemmesides placering i søgeresultaterne, men også etablere den som en autoritet inden for sit felt.

SEO Link spam

Desværre ser man ofte visse SEO firmaer som benytter sig af automatiske programmer eller links af lav relevans til at øge placeringerne i Google. Nogle går endda så vidt at de benytter forskellige blackhat metoder. Dette kan i nogle tilfælde give nogle gode resultater i starten, men i langt de fleste tilfælde vil søgemaskinerne efter nogen tid opdage at disse links ikke er naturlige, og så mister man effekten af de links, eller ligefrem bliver straffet af søgemaskinerne. En stor del af denne type linkbuilding kaldes også Blackhat SEO. Derfor er det vigtigt at man vælger det rigtige SEO firma til opgaven og ikke blot går med det billigste marketingbureau man lige falder over.

Så holder din virksomhed til i Aalborg eller omegn, og ønsker i også bedre placeringer på søgemaskinerne, så er i altid meget velkommen til at kontakte os for et tilbud på søgemaskineoptimering i Aalborg / Nordjylland / Danmark.

Se alle vores SEO pakker her

Skal vi hjælpe med din SEO?

Med over 17 års indgående erfaring inden for søgemaskineoptimering og online markedsføring er vi specialister i at navigere i den digitale verden. Vi ved præcis, hvad der skal til for at placere din virksomhed øverst på søgemaskinernes resultatsider.

Vores SEO bureau er centralt beliggende i hjertet af Aalborg. Vores erfaring spænder bredt – fra egne interne projekter til at hjælpe utallige kunder med at booste deres online synlighed og salg gennem søgemaskiner. Vores dygtige team har ikke blot den tekniske know-how, men også forståelsen for, hvordan forskellige brancher fungerer online.

Vi tager hånd om hele SEO-rejsen for din virksomhed. Fra at skitsere den mest effektive strategi baseret på din forretning til metodisk at udføre hver teknisk og indholdsmæssig SEO opgave. Vores mål er at sikre, at du opnår de ønskede resultater, og at din virksomhed blomstrer i den digitale tidsalder.

Aalborg SEO firma – Alphaweb – du finder os her:

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.