Scroll Top

FÅ en komplet
Webshop Løsning

Hvad enten du har brug for en mindre webshop til salg af blomster eller en større online sportsbutik tilbyder vi komplette webshop løsninger der opfylder dit behov.
Med over 15 års erfaring inden for e-commerce ved vi hvad det kræver for at få bygget en succesfuld online butik.

Billig WordPress Webshop

webshop
shopware

 • Baseret på nyeste teknologier
 • Lynhurtigt og sikkert
 • Utrolig skalerbart
 • Høj funktionalitet
 • Multisprog/Multishop
 • Perfekt til B2b kunder

  PRIS fra 59.000,-

webshop
WooCommerce

 • Prisvenligt
 • Brugervenligt
 • Stor flexibilitet
 • Nemt at tilpasse
 • Gode integrations muligheder

PRIS FRA 9.999,-

Få en komplet webshop der sælger

Der er stor forskel på hvor effekt en webshop er. Er den for langsom, ikke brugervenlig eller ikke troværdig vil det påvirke dine salg negativt. Hos Alphaweb har vi specialister inden for UX, konverteringsoptimering og SEO hvilket er med til at sikre at du ikke kun får en online butik der er pæn og moderne, men også at du får en komplet webshop løsning som kunderne har nemt at ved at bruge, kan findes på søgemaskinerne, og som faktisk formår at lave de besøgende om til kunder.

Komplet webshop løsninger til større og mindre virksomheder - f.eks. shopware eller woocommerce til din nye online shop

professionelt udtryk

Det er ikke bare nok at have en webshop som fungere korrekt på en computer. Den skal også virke på tablets, mobiltelefoner eller måske endda i din fysiske butik.  Derudover er det vigtigt at den ser professionel ud og ikke mindst – at den er troværdig. Der rigtig mange som vælger ikke at fuldføre en ordre, hvis de ikke er 100% overbevist om at det er en rigtig webshop de er kommet ind på. Hos os får du en professionel webshop hvor der er tænkt over disse ting, og som er nem at bruge, både for kunden, men også for dig som ejer.

B2C eller B2B

Hvad enten du ønsker at sælge til virksomheder (B2B), til privat kunder (B2C) eller en kombination, er det muligt med vores professionelle webshop løsninger. Især Shopware er et virkelig godt system at håndtere både B2C og B2B løsninger i en og samme platform. Ønsker du f.eks. at give forskellige rabatter til forskellige forhandlere, eller begrænse udvalget af produkter til kun at kunne ses af bestemte forhandlere – ikke noget problem.

Skalerbar

I takt med at en virksomheds behov udvikler sig, er det essentielt at have en webshop-løsning, der ikke kun matcher de aktuelle krav, men som også har kapacitet til at udvikle sig sammen med virksomheden. En skalerbar webshopløsning er nøglen til at sikre, at forretningen kan ekspandere sit produktsortiment og integrere nye funktioner uden besvær. Skalerbarhed sikrer, at din webshop fortsat kan yde optimal service og understøtte forretningens vækst over tid. Her er e-commerce systemer som WooCommerce eller Shopware nogle rigtig gode valg, da begge webshopsystemer er nemme at udvide og tilpasse.

Brugervenlig frontend og backend

Som besøgende på en online shop, skal du hurtigt og nemt kunne finde det du leder efter. Vælge de rette produkt varianter, ligge produktet i kurven og gennemføre ordren. Jo nemmere hele denne proces er, jo større er chancen for at de besøgende ender med at købe noget.
Som webshop ejer er det også vigtigt at du inden i administrations modulet nemt kan rette i dine tekster og billeder, skifte priser, tilføje/fjerne produkter så nemt som muligt.
For at give den bedst mulige oplevelse til både webshop ejeren og de besøgende er det selvfølgelig også vigtigt at hastigheden i helt i top – både frontend og backend.

WooCommerce eller Shopware

Hos Alphaweb tilbyder 2 komplette webshop løsninger – WooCommerce og Shopware. Begge systemer som er nogle af de bedste inden for deres område. Langt største delen af online butikker er i dag baseret på WooCommerce da dette system er utrolig fleksibelt, nemt at bruge og med over 100.000 udvidelses moduler kan de fleste ekstra funktioner tilføjes. Kombineret med en lav pris gør dette WooCommerce til en storfavorit til mindre og nystartede virksomheder.
Har du derimod brug for lidt flere hestekræfter, flere indbyggede shop funktioner, højere hastighed, ekstra høj sikkerhed eller flere butikker i samme backend, så er Shopware et perfekt valg. Det er dog et lidt mere kompleks system at lære og at tilpasse, men når man først er kommet i gang med at bruge Shopware, så er det et system man vil elske at bruge.

Det er vigtigt at man fra starten vælger den e-handelsplatform som er den rigtige til jeres virksomhed. Ellers risikere i at ende i et system som ikke opfylder de behov i har, eller som er for besværligt at bruge. Hver virksomhed har forskellige behov, så derfor er der ikke en webshop løsning som er den bedste til alle.

Både WooCommerce og Shopware er rigtig gode webshopløsninger som vil kunne bruges til at bygge en komplet webshop der er hurtig, funktionel og brugervenlig med alt hvad der kræves af en moderne webshop.

Er du i tvivl om hvilken webshop løsning som er den rigtige for jer, så er i altid meget velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne med at finde den løsning som er passende til jeres behov.

Skal vi hjælpe dig med en komplet webshop løsning?
Skal din virksomhed også have en komplet webshop? Så giv os et kald eller benyt vores kontakt formular.
Adresse
Alphaweb
Ved Stranden 22, 4. th.
9000 Aalborg
Telefon
+45 24926810
E-Mail
info@alphaweb.dk
bb
Åbningstider
Mandag-Tors.: 10:00 – 16:00
Fredag: 10:00 – 15:00
Lørdag-Søndag: Lukket
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.