Scroll Top

Hvad koster det
at få lavet en hjemmeside?

Priser på hjemmesider variere meget alt efter hvilken type hjemmeside du har brug for. Det kan være alt lige fra 5000 for en mindre website til 500.000 eller mere for større projekter.
Et par af de ting som påvirker prisen på hjemmesiden er for eksempel:

 • Valg af CMS system
 • Design kompleksitet
 • Ekstra funktioner
 • Antal undersider der skal opsættes
 • Diverse optimeringer

Hos Alphaweb arbejder vi udelukkende med WordPress hjemmesider. Det har vi valgt at gøre af flere grunde. WordPress er et gratis CMS system, hvilket betyder at der ikke kommer ekstra omkostninger på til selve “motoren” på hjemmesiden. Det er open source – hvilket gør det muligt at lave rettelser i systemet skulle der opstå behov for dette. Det er et system som er nemt at arbejde med, både for os som udvikler men også for dig som bruger. WordPress er skalerbart og er det system med flest udvidelses muligheder.

Vi tilbyder følgende webdesign løsninger:
Billig WordPress Webshop

Lite WordPress
HJEMMESIDE

 • Opsætning af CMS system
 • Opsætning af fast tema
 • Mobilvenligt design
 • Op til 3 undersider
 • Kontaktformular

PRIS 6.000, –

Pro WordPress
Hjemmeside

 • Opsætning af CMS system
 • Design & implementering
 • Mobilvenligt design
 • 5 undersider
 • Kontaktformular
 • Opsætning af SEO modul
 • Sikkerhedsoptimering
 • Hastighedoptimering
 • 1 times support

PRIS 13.000,-

Hvorfor vælge alphaweb?

Laver du en Google søgning på ord som ny hjemmeside pris, hvad koster en hjemmeside eller en lignende søgning dukker der masser af webbureauer op som gerne vil lave din nye hjemmeside. Så hvorfor vælge os frem for en af de mange andre?
Hos Alphaweb arbejder vi udelukkede med WordPress hjemmesider og webshops – hvilket gør vi efterhånden har et rigtig godt kendskab til systemet og hvordan man bygger en optimal hjemmeside. Vores designere tager løbende kurser inden for webdesign og konvertingsoptimering – for at kunne bygge hjemmesider der også formår at få de besøgende til at gøre det i gerne ønsker når de kommer ind på hjemmesiden. Ting som SEO og Google Ads bliver allerede tænkt i i design fasen i tilfælde af det er noget i vil gøre brug af senere.

Hjemmeside design Aalborg

Pris på hjemmeside

Vi køre med 2 grund priser på hjemmeside design – den ene er en lille pakke hvor du får en moderne WordPress hjemmeside som virker på både mobil, tablet og computer. Du får en forside, kontaktside og op til 3 ekstra undersider. En god og billig hjemmeside til dig som gerne vil hurtig i gang. Prisen på vores anden pakke er lidt højere og her får du en del ekstra med f.eks. hastigheds optimering, sikkerhedsoptimering, flere SEO muligheder, opsætning af Google Analytics m.m. Et godt valg til dig som ønsker at bruge din hjemme aktivt og f.eks. gøre brug af online marketing som Google Ads, SEO eller promovere hjemmesiden på de sociale medier.
Dette er vores bud på spørgsmålet – Hvad koster det at få lavet en hjemmeside?

Er WordPress altid det bedste valg til hjemmesider?

Nej der vil selvfølgelig være tilfælde hvor et andet system kan være mere oplagt, men i langt de fleste tilfælde når vi snakker hjemmesider og ikke webshops vil en WordPress løsning være det mest oplagte valg. En af ulemperne ved WordPress (og de fleste andre systemer) er at jo mere ekstra funktionalitet du ligger på hjemmesiden, jo langsommere bliver den. Her snakker vi ikke antal undersider, eller mængden af tekst på en siden, men ekstra funktioner som billede slider, popups, custom forms og den slags. For de fleste vil dette ikke være et problem. Det andet store problem med WordPress er sikkerheden. Er du ikke typen der løbende for opdateret hjemmesiden og har du ikke opsat ekstra sikkerhed på den, er chancen for at blive hacket eller få virus på hjemmesiden ret stor. Da WordPress er det mest benyttede system i verden, er det også det system som hackere går mest efter. En ny hjemmeside i WordPress er dog stadig en god og sikker løsning som du bestemt bør overveje.

Pris på hjemmeside design

Når vi bygger en hjemmeside tager vi som regel udgangspunkt i et tema som tilpasses og modificeres så det passer til jeres målgruppe. Dette gør at vi kan spare en del timer på design delen i forhold til at bygge det hele op fra bunden, og dermed holde prisen på hjemmesiden nede. Du er selvfølgelig altid vedkommen til at komme med dit eget design forslag eller mock up, men det vil påvirke prisen på det færdige produkt.

Løbende omkostninger ved en hjemmeside

Der vil altid være nogle omkostninger forbundet med at få udviklet og opsat en hjemme, men derudover er der også nogle løbende omkostninger som man skal have med i sine overvejelser, og som ikke er en del af den oprindelige pris på hjemmesiden. Det kan være ting som leje af webhotel, årlig domæneudgifter, backup løsninger, premium plugins på abonnementsordning og markedsføring af sin hjemmeside. Ønsker man ikke selv at stå for opdateringer af CMS system, plugins og tema, så er der også løbende udgifter til denne del. Med undtagelse af ens marketing budget, så er disse løbende omkostninger typisk ikke specielt store når det drejer sig om en WooCommerce webshop og kan ofte holdes på få hundrede kroner per måned.

Kan jeg senere smide en webshop på min hjemmeside?

Hvis du får en WordPress hjemmeside fra Alphaweb har du altid mulighed for senere et tilkoble en WooCommerce webshop der på. Det vil ofte kræve lidt ekstra tilpasning, men muligheden er der. Med en WooCommerce løsning for du flere fordel over et rent shopping CMS system som Magento eller Shopify. Der vil dog være situationer hvor et rent shopping system er at foretrække frem for WooCommere, især til rigtig store webshops eller multishops. Men for mange vil en WooCommerce udvidelse til WordPress være en rigtig fin og billig løsning.

Vi har kontor i Aalborg. Så er du fra lokal området tager vi gerne et fysisk møde med jer, hvor vi taler om hvile muligheder der er for jeres virksomhed. Så finder vi en pris på en ny hjemmeside eller webshop som passer til jeres budget og behov. Giv os et kald eller brug vores kontaktformular for at booke et møde.

Adresse
Alphaweb
Ved Stranden 22, 4. th.
9000 Aalborg
Telefon
+45 24926810
E-Mail
info@alphaweb.dk
bb
Åbningstider
Mandag-Tors.: 10:00 – 16:00
Fredag: 10:00 – 15:00
Lørdag-Søndag: Lukket
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.