Scroll Top

Hvad koster en hjemmeside
med webshop?

Vil du gerne i gang med at sælge produkter online? Eller flytte din eksisterende webshop over i en moderne WordPress/WooCommerce løsning? WooCommerce er lige for tiden en af de mest populære Webshop løsninger du kan få og med god grund.

Den er nem og hurtig at komme i gang med og så er det en billige måde at få en hjemmeside og webshop op og køre på. Men hvad koster en hjemmeside med webshop så?
Prisen på en Magento eller Shopware webshops kan nemt løbe op i over 100.000 kroner – alt efter hvor mange funktioner eller specielle tilpasninger du har behov for.

Vores pris for en optimeret WooCommerce webshop ligger på 20.000,- for en hjemmeside med webshop.

HVAD KOSTER EN HJEMMESIDE MED WEBSHOP

Billig WordPress Webshop

WooCommerce
WEBSHOP

 • Opsætning af shopping system
 • Opsætning og tilpasning af tema
 • Mobilvenligt design
 • 3 undersider
 • Kontakt side med Google Maps
 • Installation af Google Analytics
 • SEO venlig
 • Opsætning af moms og fragt
 • Opsætning af betalingsgateway
 • Opsætning af produktside
 • Hastighedsoptimeringer
 • Sikkerhedsoptimeringer
 • 2 timers support

PRIS 20.000,-

fordele ved
WooCommerce

WooCommerce er efterhånden det mest populære shopping system i Danmark.  Et system med masser af gode egenskaber og funktioner. Her er et par af de største fordele ved WooCommerce webshop systemet:

 • Billigt at komme i gang med
 • 1000’er af plugins med nye funktioner og features
 • SEO venligt
 • Relativt hurtigt og skalerbart
 • Kan integreres i en eksisterende WordPress hjemmeside
 • Nem at bruge

Priser på webshops

Prisen på en Alphaweb Webshop starter fra 15.999 hvor du får en flot hjemmeside i WordPress med webshop i WooCommerce. Her får du en webshop der er optimeret til både ekstra sikkerhed og ekstra hastighed, gjort klar til at du kan påbegynde SEO optimering ellers begynde at ligge dine produkter ind. For mange giver det rigtig god mening at indtænkte SEO optimering allerede i design fasen. Det du selv skal sørge for er bestilling af domæne navnet og webshotel, oprettelse af produkter og indhold ud over de sider som er med i pakken – resten hjælper vi dig med. Så får du en fuld funktionel webshop til en pris der er betydelig lavere end mange andre webshop systemer. Webshop priser på andre shopping system er som sagt ofte betydelig højere. For mere info om om webshop og hjemmeside priser se – Hvad koster en hjemmeside eller Få en billig hjemmeside med webhop

Hjemmeside med webshop pris – Kun 20.000,-
Hjemmeside design Aalborg

Til hvem er WooCommerce en god løsning?

Langt største delen af nye webshops udvikles i WordPress og WooCommerce – p.t. det mest populære shopping system på markedet til mindre virksomheder. WooCommerce er i bund og grund en udvidelse til WordPress CMS systemet, som giver din hjemmeside webshop funktionalitet. Men hvem er det som vil have glæde af en sådan løsning frem for et dedikeret shopping system som eksempelvis Shopware?
De to største fordele ved at vælge denne løsning, er at du får de flotte webdesign muligheder der er i WordPress systemet og du får en webshop med utrolig mange muligheder for udvidelser. Har du brug for en speciel funktioner til din webshop, så er der en stor chance for at nogle allerede har lavet den, og du kan købe et færdigt modul til funktionen som blot skal opsættes. Dette er betydelig billigere end at lave det fra bunden, som ofte er nødvendigt i mange andre shopping systemer. En hjemmeside med webshop løsning kan være det helt rigtige valg for mange.

Pris for ekstra funktioner på webshop

Har du brug for ekstra funktioner i webshoppen ud over hvad der er er inkluderet i standard pakken er dette også muligt. Prisen for den type opgaver variere meget alt efter hvad det er for en funktionalitet du gerne vil have. Det kan være ting som produkt filter, mulighed for video i produkt billeder eller nedtællings counter med dagens tilbud. Jo mere kompleks din webshop skal være, jo mere kommer den ofte også til at koste.

Mange af de funktioner man typisk gerne vil have på en webbutik er muligt at få via udvidelser til WooCommerce, mens andre skal kodes fra bunden. På sidstnævnte vil prisen som regel være en del højere. Er det tale om funktioner der er lavet i form af plugins, vil prisen oftest være plugin prisen plus en halv til hel time til implementering. Dette gør også at spørgsmålet – Hvad koster en hjemmeside med webshop – ikke altid er noget der kan gives en konkret pris på. Jo mere kompleks systemet skal være og jo flere funktioner der skal inkluderes jo højere bliver prisen typisk.

Løbende udgifter ved en hjemmeside/webshop

Udover de omkostninger som er med at få designet og udarbejdet en hjemmeside eller webshop, så vil der også være en del løbende udgifter. Det er f.eks. den årlige betaling af ens domænenavn, leje af server på sit webhotel, løbende betaling til visse plugins, udgifter til betalingsgateway (hvis det er tale om en webshop), og selvfølgelig ens udgifter til markedsføring af hjemmesiden. Hvis vi snakker en standard WordPress hjemmeside, så vil de månedlige omkostninger typisk ligge på omkring 100-200 kroner plus ens marketing budget. Dette gør WooCommerce til en af de billigste løsninger på markedet i drift, hvilket også er med til at gøre WordPress/WooCommerce til et af de mest populære valg når der skal udarbejdes en ny hjemmeside eller webshop.

En anden ting man også skal overveje er vedligeholdelse, opdateringer og evt. udarbejdelse af ny funktionalitet – er dette ting man ikke selv ønsker at stå for, så vil der i visse tilfælde også være en ekstra udgift forbundet med dette.

Er en WooCommerce butik for alle?

Nej der vil være nogle situationer hvor en WooCommerce online butik ikke vil være den mest optimale løsning. F.eks. hvis du har brug for produkter med mange varianter, multishop løsninger, multisprog og visse andre situationer. Her vil et rent webshop CMS system som Shopware eller Magento typisk være en lidt mere effektiv løsning. Især Shopware er over de senere år blevet en utrolig populær løsning for mange mellemstore virksomheder, en stor del af det gamle Magento segment er ved at få øjnene op for denne E-commerce platform.
Men så snakker vi også en helt anden pris på  en webshop løsningen. Er det den type webshop du har brug for er du også velkommen til at kontakte os og høre nærmere – vi har samarbejdes partnere inden for de fleste større shopping systemer som er nogle af de bedste inden for deres område.

Som noget nyt er vi også blevet Shopware partner og kan derfor tilbyde webshop løsninger i Shopware – læs mere om dette her.

Adresse
Alphaweb
Ved Stranden 22, 4. th.
9000 Aalborg
Telefon
+45 24926810
E-Mail
info@alphaweb.dk
bb
Åbningstider
Mandag-Tors.: 10:00 – 16:00
Fredag: 10:00 – 15:00
Lørdag-Søndag: Lukket
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.