Scroll Top

Billig hjemmeside med webshop
i WooCommerce

Brug for en billig hjemmeside med webshop?
Hos Alphaweb udvikler vi udelukkende hjemmesider i WordPress og WooCommerce. Grunden til vi har valg disse systemer til webshop løsninger er at de har et kæmpe udvalg af udvidelses moduler og det er gratis open source systemer, hvilket gør at vi kan tilbyde en billige med webshop vores vores kunder.

Med en ny hjemmeside med webshop i WordPress får du en meget fleksible webshop der nemt kan tilpasses efter dine behov. Der er masser af gode muligheder for at udvide og skalere webshoppen. Langt de fleste nye webshops bliver nu om dage udviklet i WordPress.

Hos Alphaweb tilbyder vi følgende løsning til dig som ønsker en billig hjemmeside med webshop:
Billig WordPress Webshop

lite WooCommerce
WEBSHOP

  • Opsætning af shopping system
  • Opsætning af fast tema
  • Mobilvenligt design
  • 3 undersider
  • Opsætning af det første produkt
  • Opsætning af moms og fragt
  • Opsætning af betalingsgateway
  • Opsætning af produktside

fra PRIS 9.999,-

fordele ved
WooCommerce

For de fleste er der en hel del grunde til at overveje WooCommerce som dit nye shopping system.

Du får for det første en billig hjemmeside med webshop, da dette system som udgangspunkt er betydelig billigere end mange andre webshop løsninger.

Du har den det kraftige WordPress CMS system som backend, hvilket gør det nemt at lave et lækkert webdesign til din webshop.

Derudover er det uden sammenligning den shopping platform som har flest moduler og integrations muligheder.

Vi ser efterhånden flere og flere der vælger en WooCommerce webshop frem for et af de mange dedikerede shop systemer.

Hvorfor vælge os

Hos Alphaweb har vi i snart 14 år arbejdet med hjemmeside og webshops. I de sidste 8 år hovedsageligt i WordPress. Det gør at vi har stor erfaring med det CMS system, og ved hvordan en webshop skal opbygges for at øge konverteringen og få det maksimale ud af den.
Her bliver vigtige aspekter som SEO og konvertinger tænkt ind allerede i design fasen, så du ikke alene får en webshop med et lækkert webdesign, men også en shop som formår at lave de besøgende om til betalende kunder.
Udover at hjælpe med selve design af selve webshoppen kan vi efterfølgende også hjælpe med at få flere besøgende ind på din webshop. F.eks. via SEO optimering eller Google Ads.

Hjemmeside design Aalborg

Fordele ved WooCommerce

WooCommerce er en udvidelse til WordPress som giver webshop funktionalitet til en hjemmeside.
Det er bestemt ikke uden grund at WooCommerce er gået hen og blevet den mest populære webshop løsning her i Danmark og resten af verden. Både fordi det er nemt at arbejde med og fordi selve “motoren” bag systemet er gratis. Begge ting som er med til at holde prisen helt i bund i forhold til andre shopping systemer hvor du nemt kan betale 50-100.000 kroner for en simpel webshop.

Har du brug for ekstra funktioner som eksempelvis produkt videoer, bedre checkout, banner med nedtælling til specielle tilbud så er det alt sammen noget der kan der nemt kan implementeres via ekstra moduler. En stor del af disse ekstra moduler er gratis hvilken igen er med til gøre WooCommerce til en billig webshop løsning.  For mere information om priser på webshop løsninger – se vores side hvad koster en hjemmeside med webshop.
Ofte er der dog også en betalt løsning som lige er en tak bedre, eller kommer ekstra funktioner, men selv her er prisen som regel relativ lav sammenlignet med lignende udvidelser til andre shopping systemer.

Ulemper ved WooCommerce

Er WooCommerce en løsning for alle?

WooCommerce er ikke for alle. Selvom det er en yderst populær og fleksibel e-handelsløsning, især for dem, der allerede bruger WordPress, kan det kræve en vis teknisk viden at opsætte og tilpasse. Store virksomheder med høj trafik eller komplekse produkter kan også støde på skaleringsudfordringer. Det er vigtigt at overveje ens specifikke behov og kompetencer, før man vælger en e-handelsplatform. Men til mindre virksomheder eller nystartede virksomheder, så kan wooCommerce i mange tilfælde være en billig hjemmeside med webshop.

Selvom langt de fleste fint vil kunne bruge en billig WooCommerce webshop løsning, så vil der være situationer hvor andre rene shopping systemer gør det bedre.
Har du f.eks. brug for rigtig mange varianter til dine produkter, flere webbutikker på samme installation eller flere sprog – så er WooCommerce ikke det mest oplagte valg.

Ikke at du ikke kan gøre de ting i en hjemmeside med WooCommerce, for det kan du, men det kræver ofte en hel del optimering og større krav til ens hardware. Andre webshop løsninger som Magento eller ShopWare er typisk noget bedre på disse området, men her er prisen også en helt anden.

Skal din virksomhed også have en billig hjemmeside med webshop? Så giv os et kald eller benyt vores kontakt formular.
Adresse
Alphaweb
Ved Stranden 22, 4. th.
9000 Aalborg
Telefon
+45 24926810
E-Mail
info@alphaweb.dk
bb
Åbningstider
Mandag-Tors.: 10:00 – 16:00
Fredag: 10:00 – 15:00
Lørdag-Søndag: Lukket
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.