Wordpress hjemmeside design

Hos Alphaweb designer vi næsten alle vores hjemmesider i WordPress. WordPress er et CMS system som styre alt fra hvordan din hjemmesides vises i browseren til at gemme alt tekst, billeder og andet indhold. Vi har valgt at fokusere på WordPress da det er utrolig fleksibelt at arbejde med og samtidig en billig løsning i forhold til mange andre CMS systemer.

Når du vælger et WordPress hjemmeside design er der masser af mulighed for at tilpasse tekst og grafik så det fremstår pænt og professionelt. Det er nemt at redigere en side og dermed vedligeholde hjemmesiden for den som ejer den. Derudover er det et system med masser af udvidelses muligheder. Så ikke alene får du en ny hjemmeside med et lækkert webdesign, men også en hjemmeside som er rigtig nem at bruge.

Men hvad koster en WordPress hjemmeside så?
Hos Alphaweb køre vi med 2 følgende webdesign løsninger:

Billig WordPress Webshop


WordPress

 • Opsætning af CMS system
 • Opsætning og tilpasning af tema
 • Mobilvenligt design
 • 5 undersider
 • 1 times support

PRIS 15.000,-


WooCommerce Webshop

 • Opsætning af shopping system
 • Opsætning og tilpasning af tema
 • Mobilvenligt design
 • 5 undersider
 • Opsætning af de første 5 produkter
 • Opsætning af moms og fragt
 • Opsætning af betalingsgateway
 • Opsætning af produktside
 • 1 timers support

PRIS 20.000,-

Hvorfor vælge os som partner
på din næste hjemmeside?

Hos Alphaweb har vi i gennem de sidste 10 år arbejdet med WordPress hjemmesider, og har derigennem opbygget et godt kendskab til hvordan sammensætter en god hjemmeside i dette CMS system. Vi har udviklere med stort kendskab til koden bag WordPress og hvordan tingene kan tilpasses efter behov eller nye funktioner implementeres.
Når vi laver hjemmesider i WordPress er det med fokus på ting som konvertingsoptimering, SEO/Google Ads og brugervenlighed.

Hjemmeside design Aalborg

Hjemmeside design i wordpress

Alt efter hvilket tema hjemmesiden er sat op i, er det relativt nemt at ændre i designet på en WordPress side. Du kan rigtig nemt ændre ting som tekster størrelse, farver, udskiftning af billieder og den slags uden nogen kendskab til HTML eller CSS kode. Nogle temaer har endda drag and drop builder funktioner, hvor du selv kan opbygge en underside med de elementer du ønsker at have på siden. Dette er en af grundene til at Word Press efterhånden er et af de mest benyttede CMS systemer på Internettet i dag. Noget som med stor sandsynlighed ikke være ændre sig de næste par år.

Wordpress hjemmeside pris?

Et spørgsmål vi ofte hører er Hvad koster en WordPress side? Da WordPress CMS systemet er open source og gratis at benytte er prisen på en WordPress hjemmeside også temmelig lav i forhold ti mange andre websystemer. Du betaler kun for den tid vi bruger på at opsætte systemet, lave designet, optimere systemet og gøre det klar til brug. Dette gør at vi kan holde prisen på den lille udgave på 15.000 kroner, i modsætning til f.eks. en Umbraco hjemmeside som hurtigt kan løbe op i over 50.000 kroner.
Prisen på en hjemmeside påvirkes selvfølgelig også af hvilke andre funktioner du har behov for. Kan du som 80% af dem der får en ny hjemmeside leve med de ting der i en vores standart wordpress løsning , så ligger på de 15.000,- men har du brug for en masse specielle funktioner eller integration med andre system, så bliver det selvfølgelig noget dyrere.

Hjemmeside med Webshop

Ønsker du at kombinere de flotte web design muligheder der er i WordPress med et shopping system – så er det selvfølgelig også muligt. WordPress lancerede for en del år siden en udvidelse til deres system kaldet WooCommerce. Med WooCommerce har får du fuld webshop funktionalitet til din hjemmeside. Mulighed for at få vist produkter, ligge dem kurv og gennemføre køb på hjemmesiden. WooCommerce er et effektivt shopping system som nemt kan håndtere flere tusinde produkter og har lige som WordPress utrolig mange udvidelses muligheder.
Over de senere år har WooCommerce også overtaget en rigtig stor del af markedet inden for webshops. Flere og flere vælger at bortvælge de klassiske systemer som Magento, Shopify eller PrestaShop og i stedet vælge en WooCommerce løsning. Dermed har de i bund og grund en hjemmeside med webshop, hvilke giver lidt flere muligheder når vi snakker webdesign.

En effektiv hjemmeside

I de fleste tilfælde er den vigtigste opgave for en hjemmeside – at få de besøgende til at foretage en bestemt handling. Det kan være alt lige fra at lave et køb i en webshop, til at tage kontakt til virksomheden, download et PDF tilbud eller finde den information de leder efter på hjemmesiden. Jo bedre hjemmesiden er til denne opgave, jo mere værdi får i ud af de kunder som kommer ind på hjemmesiden, og jo bedre en oplevelse for de besøgende.
Hjemmesiden skal også have et design som appellere til den målgruppe den henvender sig til, og samtidig skal den repræsentere firmaets visuelle identitet på nettet.

Ny hjemmeside wordpress

Er du blevet interesseret i at få en ny WordPress hjemmeside? Så er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om hvilke muligheder der er, og om det også vil være den rigtige løsning til dit projekt. Selv om WordPress vil være det mest oplagte CMS system til langt de fleste typer af hjemmesider og webshops, så er der undtagelser. Vi hjælper gerne med rådgivning inden for valg af websystem og har masser af samarbejdspartnere inden for andre systemer som vi trygt kan henvise til.

Har du brug for et Wordpress hjemmeside design? – Så kontakt os i dag og hør nærmere eller bestil en af vores webdesign pakker.

Adresse
Alphaweb
Ved Stranden 22, 4. th.
9000 Aalborg
Telefon
+45 24926810
E-Mail
info@alphaweb.dk
bb
Åbningstider
Mandag-Tors.: 10:00 – 16:00
Fredag: 10:00 – 15:00
Lørdag-Søndag: Lukket
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.