webdesign

En brugervenlig hjemmeside med et moderne webdesign får ikke alene din virksomhed til at fremstå mere professionel, men giver også dine kunder en bedre oplevelse når de klikker sig ind på den.
En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside – der er rigtig stor forskel på hvor effektiv den er til at lave dine besøgende om til kunder. Vi har set eksempel på hjemmesider som har øget deres salg med over 100%, blot ved at udskifte deres gamle kedelige webshop til en ny moderne som er mere brugervenlig, hurtigere og salgsorienteret.

Nu om dage er det ofte over halvdelen af de besøgende som kommer ind på dit website via en mobiltelefon eller tablet. Derfor er det også vigtigt at den ser ordentlig ud og er nem at bruge på en mobilenhed.
Det er også vigtigt at ens hjemmeside er søgemaskineoptimeret så søgemaskinerne har nemt ved at crawle den og få et indtryk af hvad den handler om.

Få en effektiv WordPress hjemmeside

Som udgangspunkt udvikler vi alle vores hjemmesider og webshops i Shopware eller WordPress CMS systemet. Vi har tidligere benytte forskellige andre CMS systemer, som Drupal og Joomla, samt Magento som webshop platform. Nu om dage er over 90% af alle hjemmesider udviklet i Wordpress, da dette er et nemt system at arbejde i, med nærmest et ubegrænset antal muligheder.

webdesign priser - få en ny firma hjemmeside i Wordpress eller en billig woocommerce webshop - vi levere hjemmesider til firmaer i Aalborg, Vejgaard, Nordjylland og resten af landet.

Hjemmeside Design

Vi udvikler og designer hjemmesider, som rammer din målgruppe og gør det nemt for dig at præsentere dine ydelser eller produkter for de besøgende.
Hos os får du en hjemmeside som er tidssvarende, er nem at vedligeholde og opdatere, og som fungere korrekt på både computere, mobiltelefoner og tablets.
En hjemmeside med et tidssvarende webdesign hvor der er fokus på brugervenlig, og som formår at lave de besøgende om til kunder.

Vi har som standard 2 løsninger inden for webdesign. En lite udgave til de mindre virksomheder eller nyopstartede som gerne vil have en nem og brugervenlig løsning.
Samt en udvidet løsning, som er til dig der gerne vil have lidt ekstra som for eksempel større sikkerhed, bedre performance og SEO optimeringer.
Har du nogle specifikke ønsker eller brug for anden funktionalitet som ikke er med som standard, så er dette som regel også muligt at tilkøbe.
Du finder en komplet oversigt og pris over de 2 løsninger ved at klikke på knappen “Hjemmeside priser” eller ved at scrolle længere ned på siden. Har du brug for en løsning der ligger ud over vores vores faste webdesign priser, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for mere info.


Alle vores hjemmesider er udviklet i CMS systemet WordPress, hvilket betyder at du nemt selv kan rette indholdet på hjemmesiden. Derudover er det et system som konstant opdateres så det passer til moderne browsere, og som løbende forbedres når det kommer til sikkerhed og ydelse.

Skal vi også lave din nye hjemmeside?

Grafik til website

design af hjemmesider i vejgaard
Ny Grafik på din hjemmeside?

Udover komplette hjemmeside og webshops tilbyder vi også forskellige grafiske produkter til din eksisterende hjemmeside. Det kan være alt fra et nyt design, til et slider billede eller et kategori banner.

Her er et par eksempler på vores grafiske ydelser

  • Udvikling af Logo
  • Slider billeder
  • Reklame bannere
  • Grafik til nyhedsbreve

Vi har ikke en fast pris på grafisk arbejde, da dette variere meget alt efter kundes behov eller ønsker. Har du brug for hjælp til det grafiske, så kontakt os og få et tilbud på opgaven.

Webshop løsninger

Flere og flere foretrækker at handle online frem for at stå i kø inden i en butik, hvor man i ro og fred kan læse om de forskellige vare inden man køber.

Med en webshop har du mulighed for at sælge dine produkter eller tjenester over Internettet. I modsætning til en normal butik kræver det ikke lokaler eller ansatte til at stå i butikken for at komme i gang med at sælge sine produkter. Du begrænser dig ikke til kun at sælge til de lokale men til hele landet eller verden.

En effektiv webshop gør

  • det nemt at præsentere dine produkter
  • det muligt at sælge hele døgnet
  • at du ikke er geografisk begrænset
  • at du kan måle hvor dine salg kommer fra

Lad os udvikle din nye webshop

Ud fra dine ønsker designer og opsætter vi en moderne webbutik i det populære WooCommerce shopping systemet.
Her har du mulighed for at få præsenteret dine produkter til dine besøgende, og give dem mulighed for at købe produkterne direkte i din webshop. Har du brug for en mere avanceret løsning tilbyder vi som noget nyt oprettelse af Shopware webshops. Et system der er lynhurtigt og utrolig skalerbar.
Hos os får en online butik som virker på både computer og mobile enheder, er let at købe i, og nemt for dig som ejer at opdatere og vedligeholde. I et webdesign der passer til din målgruppe og jeres stil.

Skal vi hjælpe dig
med din nye webshop ?

Vi tilbyder lige nu løsninger i WooCommerce og Shopware.

eksempel på vores hjemmesider

LadyWood

WooCommerce Webshop

Total Sundhed

WordPress hjemmeside

Nikolajsen Advokatfirma

WordPress hjemmeside

Optimering af hjemmeside

Køre din hjemmeside langsomt, konverterer den ikke godt nok eller skal sikkerheden strammes op? Vi er et webbureau der tilbyder forskellige former for hjemmeside optimeringer som er med til at skubbe din hjemmesiden foran dine konkurrenter.

Hastighedsoptimering

Vises din hjemmeside langsomt, så er der en god chance for at de besøgende forlader siden inden de overhoved får vist dit budskab. Man siger at en hjemmeside skal vises inden for 2-5 sekunder, og gerne tættere på de 2 end de 5.

En hurtig hjemmeside er med til at øge din konvertering, give dine brugere en bedre oplevelse, og gøre dit website mere synlig på søgemaskinerne.

Sikkerhedsoptimering

Bliver din hjemmeside og udvidelserne der til ikke opdateret jævnligt, så er der højst sandsynlig forskellige sikkerhedshuller som hackere kan bruge til at få kontrol over hjemmesiden eller adgang til dine kunders data.

Vi hjælper gerne med at forbedre sikkerheden på din nuværende website, så den bedre kan modstå hacking og virus angreb.

Konverteringsoptimering

Får du nok ud af de besøgende som kommer ind på din webshop eller hjemmeside? Er din hjemmeside nem at navigere for brugeren, virker den tillidsfuld og benytte du de rigtige call to actions?

Der er rigtig stor forskel på hvor godt en hjemmeside konverterer og konverteringsoptimering er en hurtig metode at forøge dine salg, uden at få mere trafik ind hjemmesiden. Ikke alle webdesign skabeloner er lige effektive. Vi hjælper gerne med at optimere din hjemmeside til flere konverteringer.

Hjemmeside Priser

Udover understående pakker har du også mulighed for at købe vores grafiske ydelser enkeltvis – priserne på vores grafiske ydelser finder du her
Lite
Hjemmeside
7.499,-
Opsætning af CMS system
Opsætning og tilpasning af tema
Mobilvenligt design
3 undersider
Kontakt side
1 times support
Udvidet
Hjemmeside
12.999,-
Opsætning af CMS system
Opsætning og tilpasning af tema
Mobilvenligt design
5 undersider
Kontakt side med Google Maps
Op til 5 stock fotos
Installation af Google Analytics
SEO venlig
Hastighedsoptimeringer
Sikkerhedsoptimeringer
2 timers support
pro
Webshop
15.999,-
Opsætning af shopping system
Opsætning og tilpasning af tema
Mobilvenligt design
3 undersider
Kontakt side med Google Maps
Op til 5 stock fotos
Installation af Google Analytics
SEO venlig
Opsætning af moms og fragt
Opsætning af betalingsgateway
Opsætning af produktside
Hastighedsoptimeringer
Sikkerhedsoptimeringer
2 timers support
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.