Scroll Top

webdesign

En brugervenlig hjemmeside med et moderne webdesign får ikke alene din virksomhed til at fremstå mere professionel, men giver også dine kunder en bedre oplevelse når de klikker sig ind på den.
En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside. Der er rigtig stor forskel på, hvor effektiv den er til at lave dine besøgende om til kunder. Vi har set eksempler på kunder, som har øget salget med over 100%, blot ved at udskifte deres gamle kedelige webshop til en ny og mere moderne version, som er hurtigere og mere brugervenlig, og salgsorienteret.

I dag er det ofte over halvdelen af de besøgende, som kommer ind på dit website via en mobiltelefon eller tablet. Derfor er det også vigtigt, at hjemmesiden ser ordentlig ud og er nem at navigere i på en mobilenhed.
Det er også helt afgørende, at din hjemmeside er søgemaskineoptimeret. Det gør nemlig, at søgemaskinerne har nemt ved at crawle den og få et indtryk af, hvad den handler om. På den måde får du også flere besøgende.

Få en effektiv WordPress hjemmeside

Som udgangspunkt udvikler vi alle vores hjemmesider og webshops i Shopware eller WordPress CMS- systemet. Vi har tidligere arbejdet med andre CMS- systemer som Drupal, Joomla og Magento. I dag er over 90% af alle hjemmesider dog udviklet i WordPress. Og det er helt forståeligt, da WordPress er et virkelig nemt system at arbejde i – og så har det nærmest ubegrænsede muligheder.

webdesign priser - få en ny firma hjemmeside i WordPress eller en billig woocommerce webshop - vi levere hjemmesider til firmaer i Aalborg, Vejgaard, Nordjylland og resten af landet.

Hjemmeside Design

Vi udvikler og designer hjemmesider, som rammer din målgruppe og gør det nemt for dig at præsentere dine ydelser eller produkter for de besøgende – dine potentielt nye kunder.
Hos os får du en hjemmeside, som er tidssvarende, nem at vedligeholde og opdatere, og som fungerer optimalt på både computer, tablet og mobil.
En hjemmeside med et tidssvarende og brugervenligt webdesign, som formår at konvertere de besøgende til kunder.

Som standard har vi to løsninger inden for webdesign. En lite udgave til mindre eller nystartede virksomheder, som gerne vil have en nem og brugervenlig løsning.
Desuden tilbyder vi en udvidet løsning, som er perfekt til dig, der gerne vil have lidt ekstra – som for eksempel større sikkerhed, bedre performance og diverse SEO- optimeringer.

Du finder en komplet oversigt samt pris over de to løsninger ved at klikke på knappen “Hjemmeside priser” eller ved at scrolle længere ned på siden. Har du brug for en løsning eller anden funktionalitet, der ligger ud over vores faste webdesign priser, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for mere info.


Alle vores hjemmesider er udviklet i CMS- systemet WordPress., Det betyder, at du nemt selv kan rette indholdet (f.eks. tekst eller billeder) på hjemmesiden. Derudover er det et system, som konstant opdateres, så det passer til moderne browsere, og som løbende forbedres, når det gælder sikkerhed og ydelse.

Skal vi også lave din nye hjemmeside?

WordPress
Hjemmeside
15.000,-
Opsætning af CMS system
Opsætning og tilpasning af tema
Mobilvenligt design
Op til 5 undersider
1 times support
WooCommerce
Webshop
20.000,-
Opsætning af shopping system
Opsætning og tilpasning af tema
Mobilvenligt design
Op til 5 undersider
Opsætning af de første 5 produkter
Opsætning af moms og fragt
Opsætning af betalingsgateway
Opsætning af produktside
1 timers support

Webshop løsninger

Flere og flere foretrækker at handle online frem for at stå i kø i en butik. Online kan, man læse om de forskellige varer i fred og ro, inden man køber.

Med en moderne webshop med et lækkert webdesign, har du mulighed for at sælge dine produkter eller tjenester online. I modsætning til en fysisk forretning kræver det ikke lokaler eller ansatte til at stå i butikken for at komme i gang med at sælge dine produkter. Med en webshop har du ingen geografiske begrænsninger – online kan du sælge varer til personer i hele landet eller over hele verden.

En effektiv webshop gør

  • det nemt at præsentere dine produkter
  • det muligt at sælge hele døgnet
  • at du ikke er geografisk begrænset
  • at du kan måle hvor dine salg kommer fra

Lad os udvikle din nye webshop

Ud fra dine ønsker designer og opsætter vi en moderne webshop i det populære WooCommerce shopping system.
Her har du mulighed for at præsentere produkterne til dine besøgende, og give dem mulighed for at købe dem direkte i din webshop. Har du brug for en mere avanceret løsning, tilbyder vi som noget nyt oprettelse af en Shopware webshop. Et system, der er lynhurtigt og utrolig skalerbar.
Hos os får en online butik, som virker på både computer og mobile enheder, er let at navigere i, og nemt for dig som ejer at opdatere og vedligeholde. I et webdesign, der passer til din målgruppe og virksomhedens stil.

Skal vi hjælpe dig
med din nye webshop ?

Vi tilbyder lige nu løsninger i WooCommerce og Shopware.

EKSEMPLER PÅ HJEMMESIDER, VI HAR HJULPET MED AT BYGGE

LadyWood

WooCommerce webshop

Total Sundhed

WordPress hjemmeside

Nikolajsen Advokatfirma

WordPress hjemmeside

Andre ydelser

Udover webdesign tilbyder vi også en lang række forskellige andre ydelser inden for webshop og hjemmesideudvikling. Alt lige fra optimering af din nuværende hjemmeside til udskift af tema/design på din nuværende hjemmeside. En meget vigtig del af at drive en effektiv hjemmeside, er at siden er sikker, hurtig, og SEO optimeret. Derfor tilbyder følgende 3 kerneelementer inden for hjemmesideoptimering.

Optimering af hjemmeside

Kører din hjemmeside langsomt, konverterer den ikke godt nok, eller skal sikkerheden strammes op? Vi er et webbureau, der tilbyder forskellige former for hjemmeside optimeringer, som er med til at skubbe din hjemmeside foran dine konkurrenter.

Hastighedsoptimering

Vises din hjemmeside langsomt, så er der en god chance for, at de besøgende forlader siden, inden de overhoved får vist dit budskab. Man siger, at en hjemmeside skal vises inden for 2-5 sekunder, og gerne så tæt på de to sekunder som muligt. Noget som desværre ikke altid er muligtt, men en vigtig ting at tænkte ind i sit web design.

En hurtig hjemmeside er med til at øge din konvertering, give dine brugere en bedre oplevelse og gøre dit website mere synlig på søgemaskinerne.

Sikkerhedsoptimering

Bliver din hjemmeside (og udvidelserne der til) ikke opdateret jævnligt, er der højst sandsynligt forskellige sikkerhedshuller, som hackere kan bruge til at få kontrol over hjemmesiden eller adgang til dine kunders data.

Vi hjælper gerne med at forbedre sikkerheden på dit nuværende website, så den bedre kan modstå hacking og virus angreb.

Konverteringsoptimering

Får du nok ud af de besøgende, som kommer ind på din webshop eller hjemmeside? Er din hjemmeside nem at navigere for brugeren, virker den tillidsfuld og benytte du de rigtige Call To Actions (CTA)?

Der er stor forskel på, hvor godt en hjemmeside konverterer. Konverteringsoptimering er en hurtig metode til at forøge dit salg, uden at du behøver at få mere trafik ind på hjemmesiden. Ikke alle webdesign skabeloner er lige effektive. Vi hjælper dig gerne med at optimere din hjemmeside til flere konverteringer.

Hjemmeside Priser

Udover understående pakker inden for webdesign har du også mulighed for at købe vores grafiske ydelser enkeltvis – priserne på vores grafiske ydelser finder du her.

Grafik til website

web design af hjemmesider i vejgaard, nørresundby og Aalborg
Ny Grafik på din hjemmeside?

Udover en komplet hjemmeside og webshop tilbyder vi også forskellige grafiske produkter til din eksisterende hjemmeside. Det kan være alt fra et nyt design til, et slider billede eller kategoribanner.

Eksempler på vores grafiske ydelser

  • Udvikling af logo
  • Slider billeder
  • Reklame bannere
  • Grafik til nyhedsbreve

Vi har ikke en fast pris på grafisk arbejde, da det afhænger af kundens ønsker og behov. Har du brug for hjælp til det grafiske, så tøv ikke med at kontakte os. Så giver vi et tilbud på opgaven.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.