Scroll Top

Få en ny hjemmeside i WordPress

Brug for en billig hjemmeside til din virksomhed? Hos Alphaweb udvikler vi udelukkende hjemmesider i WordPress. Da WordPress CMS systemet er gratis at benytter skal du ikke betale en månedlig omkostning eller et større start sum for at få en ny hjemmeside. Dette gør at vi kan tilbyde billige WordPress hjemmesider til dig som ønsker en flot og moderne hjemmeside.

Med en ny hjemmeside i WordPress får du en meget fleksible hjemmeside der nemt kan tilpasses efter dine behov. Der er masser af gode muligheder for at udvide og skalere systemet. Nu om dage er mere end 1/3 af alle hjemmesider på Internettet baseret på WordPress, hvilket fortæller lidt om hvor populært det er.
Køb en ny hjemmeside hos os og få en moderne hjemmeside der konvertere dine besøgende til kunder.

Vi tilbyder lige nu følgende 2 pakkeløsninger inden for webdesign:
Billig WordPress Webshop

Lite WordPress
Hjemmeside

 • Opsætning af CMS system
 • Opsætning af fast tema
 • Mobilvenligt design
 • 3 undersider
 • Kontaktformular

PRIS 6.000, –

Pro WordPress
Hjemmeside

 • Opsætning af shopping system
 • Design & implementering
 • Mobilvenligt design
 • 5 undersider
 • Kontaktformular
 • Opsætning af SEO modul
 • Sikkerhedsoptimering
 • Hastighedoptimering
 • 1 times support

PRIS FRA 13.000,-

Hvorfor vælge Alphaweb
som dit næste webbureau?

Vi har igennem de sidste 10 år arbejdet med udvikling og opsætning af hjemmesider og webshops i WordPress. Vi uddanner vores designere løbende inden for nyeste teknologier i webdesign og konverteringsoptimering.
Vores mål er at levere en hjemmeside der er moderne, virker på både mobil, pc og ipad og som rammer din målgruppe. Skulle du efterfølgende få brug for hjælp til at få flere besøgende ind på din hjemmeside, er har vi eksperter inden for SEO, Google Ads og sociale medier som kan hjælpe med at en marketing strategi og eksekvering af denne.

Hjemmeside design Aalborg

Hvorfor købe en WordPress hjemmeside?

Lige nu er WordPress det mest populære CMS system – både i Danmark, men også på verdensplan. Og dette med rigtig god grund. Det er nemt at bruge og nemt at udvide efter behov.

Fordi det er det mest benyttede system til hjemmesider, så er det også et af de systemer som der er lavet flest udvidelsesmoduler til. Det er alt lige fra en billede slider til booking af ophold. I mange andre systemer vil en sådan funktion skulle kodes fra bunden, hvilket ofte vil løbe op i 5-20 tusinde kroner. Dette gør WordPress til et godt og billigt køb når vi snakker hjemmesider. Se alle vores webdesign priser og pakke løsninger.

Udvid din hjemmeside med en ny webshop

En anden smart feature ved WordPress, er at du altid har mulighed for at tilkoble en webshop til din hjemmeside, skulle behovet opstå. Du skal således ikke ud og købe en helt ny shopping platform eller flytte alt over i et nyt system. Du kobler blot et WooCommerce modul på hjemmeside og får det opsat korrekt. Så kan du begynde at sælge produkter online.

Så få en ny WordPress hjemmeside der konvertere dine besøgende om til kunder.

Billige WordPress hjemmesider

Hvad er det som gør at netop WordPress hjemmesider er så billige i forhold til mange andre hjemmeside CMS systemer? Hvis du laver en Google søgning på Billige hjemmesider, vil det hovedsageligt være WordPress løsninger de fleste tilbyder. Grunden til dette er at selve koden bag hjemmeside – CMS systemet (Content Management System) er 100% gratis at hente og bruge. Dette gør også at du kan få nærmest alle de tilpasninger til systemet som du ønsker. Noget der ikke altid er muligt i lukkede systemer som Shopify eller Scannet.

Der vil højst sandsynligt være udgifter til forskellige udvidelser, webdesign delen og opsætning af det hele men der er ingen omkostninger ved selve WordPress delen. Derudover er det et system som er nemt for udvikleren at arbejde med, og relativt hurtig at tilpasse til jeres behov. Alt sammen noget som er med til at holde omkostningerne og gøre gøre det muligt at tilbyde billige hjemmesider til små virksomheder.

Har du brug for en lidt større og mere avanceret løsning så kunne et system som Shop Ware måske være en mulighed.

Køb din nye hjemmeside hos os og få en moderne responsiv hjemmeside til din virksomhed.
Adresse
Alphaweb
Ved Stranden 22, 4. th.
9000 Aalborg
Telefon
+45 24926810
E-Mail
info@alphaweb.dk
bb
Åbningstider
Mandag-Tors.: 10:00 – 16:00
Fredag: 10:00 – 15:00
Lørdag-Søndag: Lukket
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.