Scroll Top

Google tjenester

Alphaweb er Google Partner, og vi tilbyder hjælp med installationen og opsætningen af de fleste Google ydelser. Hovedsageligt Google Ads (tidligere Google AdWords), Google Analytics, Google My Business og Google Data Studio.

Google stiller en lang række tjenester til rådighed, alt lige fra E-mail til avanceret data analysering. Nogle af ydelserne er gratis at benytte (Gmail, Analytics osv.), andre koster at bruge (Google Ads, G Suite). Grunden til at de kan tilbyde så mange gode ydelser helt gratis, er at de i mange tilfælde viser reklamer når du benytter tjenesten (f.eks. deres søgemaskine eller Gmail). Men også ved at de bruger de data du indsamler (Google Analytics) til at få et bedre indblik i hvordan brugerne opfører sig på nettet, og dermed bedre kan målrette deres reklamer.

Google Ads og AdWords

Google Ads

Med Google Ads, har du mulighed for at oprette annoncer og få dem vist på nettet. Det kan være tekst annoncer som dem du typisk ser på søgemaskinerne, eller også billede eller video annoncer på andre sider. Google Ads er et effektivt redskab til at få dit budskab ud til brugerne, og hurtigt komme i gang med at skabe mere synlighed omkring dit brand eller øge dit salg.

Vi er certificeret Google Ads partner, og kan hjælpe med at opsætte dine reklame kampagner korrekt. Fordelen ved en kampagne som er sat rigtigt op, er at du ofte vil opnå billigere annoncerings priser, bedre klik ratio og større visnings procent.

4 grunde til at bruge Google Ads

  • Giver resultater hurtigt
  • Kan målrettes ret præcist
  • Du kan måle effekten
  • Fast dagligt budget, som du vælger

Brug for hjælp med google ads ?

Google Analytics

Google Analytics
Kend dine kunder

Hvor kommer dine besøgende fra? Hvordan bruger de din hjemmeside? Er det din betalt trafik, din SEO eller trafikken fra dine sociale medier som virker bedst for dig?
Uden Google Analytics kan det være rigtig svært at finde svarende på disse spørgsmål.
Har du en hjemmeside bør du benytte Analytics, så du ved hvilke trafik kilder er mest effektive, om der er sider på din hjemmeside som ikke fungere optimalt og masser af andre brugbare oplysninger.
Derudover har du mulighed for at opsætte forskellige mål, som gør det nemmere at måle effekten af de trafikkilder. Det kan være mål som antal salg, hvor mange der kontakter jer eller downloader jeres PDF brochure.

Med Google Analytics kan du måle på ting som

  • Hvor dine besøgende kommer fra
  • Hvilke som bliver til kunder
  • Demografiske data som alder og køn
  • Hvor stor din afvisningsprocent er
  • Bruger de en telefon eller computer

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi kan hjælpe dig med installationen og opsætning af Google Analytics på din hjemmeside. Derudover kan vi hjælpe med at opsætte de mål som er relevante for dig, hvad enten det er konverteringssporing eller hvor mange som tilmelder sig dit nyhedsbrev. Vi opsætter også en skræddersyet rapport som automatisk sendes ugeligt eller månedligt – med de data som er relevante for dig.

Google My Business

Google My Business er dit lille visit kort på nettet. Det er bl.a. den lille info boks du ofte ser ude i højre side (fra en computer) når du laver en Google søgning på et firmanavn eller bestemte lokale produkter eller ydelser.
En stor del af dem der søger lokalt, klikker sig ofte ind på en Google My Business profil, frem for på et af de organiske resultater på listen. Så har du en virksomhed som handler med kunder i dit nærområde, så er Google My Business en vigtig del af din online synlighed. Ikke alene er det en god kilde til ekstra trafik af høj kvalitet, men det at dine kunder kan få et hurtigt overblik over dine kontakt informationer og åbningstider er også en god service over for dem.

Lad os opsætte og optimere din Google My Business

Jo bedre optimering din GMB profil er, jo større er chancen for at du vises på relevante lokale søgninger.
Vi kan hjælpe med at oprettet og opsætte din Google My Business og optimere den, så du når ud til flest mulige potentielle kunder.

Brug for hjælp med google my business ?

Google Data Studio

Google Data Studio kan bruges til at samle dine vigtigste data i smart dashboard, så du hurtigt kan få et overblik over hvordan tingene står til. Udover at præsentere data fra Google Analytics på en mere overskuelig måde, så kan du også tilføje data fra andre kilder som f.eks sociale medier, Google Ads, Youtube og mange flere (ikke alle er gratis).

En anden fordel ved at benytte et Google Data Studio dashboard, er at du kan have det kørende på en skærm, og dermed altid have overblikket over dine KPI’er.

Skal vi opstille dit Google Datastudio Dashboard?

Vi kan tilføje de kilder du har brug for data fra, og opsætte et Dashboard med de oplysninger som er mest relevante for dig. Har du f.eks. en webshop kunne det være en oversigt over antal besøgende, antal salg, konverteringsprocent og hvilke kilder som bidrager til flest salg.

Hvorfor vælge os som din Google partner?

Hos Alphaweb har vi over 13 års erfaring med SEO og har stadig fingeren på pulsen når det kommer til nye tiltag og optimerings muligheder inden for søgemaskineoptimering. Vi har hjulet adskillige danske virksomheder med at blive mere synlig på søgemaskinerne og få øget deres organiske trafik og i sidste ende deres salg.

Udover at udføre søgemaskineoptimering for virksomheder – så holder vi også foredrag og underviser inden for SEO og online marketing. Er du interesseret i at booke os til at undervise jeres virksomhed i SEO – så kontakt os og hør nærmere om mulighederne og priser.

google Priser

Udover understående pakker har du også mulighed for at købe vores google tjenester enkeltvis – priserne på vores google enkelt ydelser finder du her
Lite
google
1499,-
Opsætning af Google Analytics
Opsætning af målsporing
Opsætning af Google Data Studio Dashboard
Udvidet
google
2499,-
Opsætning af Google Analytics
Opsætning af målsporing
Opsætning af Google Data Studio Dashboard
Opsætning af Google My Business
Opsætning af 1 Google Ads kampagne
pro
google
2,999 ,-
+ 499,- / måned
Søgeordsanalyse
Opsætning af op til 3 Google Ads kampagner
Løbende optimering og vedligeholdelse af Google Ads
Månedlig rapport over annonce effektivitet
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.