Scroll Top

Shopware 6

Stabilitet, sikkerhed og hastighed

3 kritiske elementer inden for enhver E-commerce løsning. Og netop inden for disse 3 områder er Shopware en af de stærkeste platforme du kan vælge.

Alle opdateringer gennemtestes inden de frigives, alle plugins og moduler skal igennem manuelle tjek inden de accepteres som en del af den officielle Shopware platform.

Shopware 6 er ikke blot en opdatering af det gamle Shopware 5 system, men et helt nyt system bygget fra bundet på de seneste og mest effektive teknologier. Dette giver uovertruffen hastighed på både front og backend delen.

Google Ads og AdWords

Drag & Drop CMS system

Med den indbyggede editor kan du nemt oprette nye sider eller produkt skabeloner. Dette gør det også nemt at redigere tekster, udskifte billeder og andre rettelser på eksisterende undersider.

Open Source System

Shopware 6 er et open source-system, under en MIT-licens, der giver mulighed for at ændre og omdistribuere platformen uden begrænsninger. Dette betyder at du i modsætning til andre systemer som eksempelvis Shopify, har fuld adgang til hele systemet og ikke begrænses i dine muligheder.

Velegnet til både B2B og B2C

Som standard har du mulighed for at opsætte forskellige tilpassede kundegrupper, og ud fra disse kundegrupper give adgang til forskellige produkter, kategorier eller priser.
Dette giver en unik mulighed for at sælge til både erhvervskunder og privatkunder fra samme platform.

Skal din nye webshop også være en Shopware løsning?

Få en lækker og hurtig webshop i shopware cms system - Aalborg - Nørresundby - Nordjylland

Internationalisering

Har du planer om at sælge dine varer til flere lande, så er Shopware 6 et oplagt valg. Som standard kommer platformen med mulighed for nemt at skifte imellem de forskellige sprogversioner, og du kan nemt til filføje ekstra sprog efter behov.

Det samme gælder for moms og fragt regler. Og da det hele er en integreret del af systemet, er det ikke noget som sløver din webshop.

Konstant i udvikling

Hver måned udgives der nye opdateringen, som enten optimere eksisterende funktioner, eller tilføjer nye muligheder til Shopware 6. Over 20% af Shopwares indtægter går til deres udviklingsteam, så Shopware også i fremtiden kan være en af de førende E-commerce løsninger.

Headless PWA arkitektur

Med Shopwares Headless Api interface har du mulighed for at levere dine data til alle typer af enheder og medier. Alt lige fra den traditionelle webshop til Apps, Sociale medier eller POS. Et kraftigt værktøj til større løsninger der har brug for at tilpasse st system til markedsændringer og skabe en cross-selling platforme.

 

Flere butikker på samme system

Har du flere domæner eller webshops, og vil du gerne styre disse fra samme backend? Du vælger selv hvilke produkter hver butik skal have adgang til og har dermed mulighed for at have et fælles lager/lagerstyring imellem butikkerne.

Overvejer du at få en Shopware løsning ?

Google Analytics

Hvilke større kunder benytter Shopware?

Selv om det først er inden for de senere år at Shopware er nået ud over Tysklands grænser, er der alligevel flere større firmaer som har valgt at tage springet over på denne platform. Et par eksempler på internationale virksomheder er f.eks. Aston Martins, Philips, Discovery Channel, M&Ms, Mars, Jägermeister og mange flere benytter til dagligt Shopware til en eller flere af deres platforme.

 

Hvad koster en Shopware webshop?

Opsætning, konfiguration og design af en Shopware webshop er typisk noget mere kompliceret end vi kender det fra eksempelvis WooCommerce eller Shopify. Men ofte nemmere end på systemer som Magento 2. Dette gør at prisen på en Shopware webshop ofte ligger en del over hvad en tilsvarende WooCommerce løsninger koster, men også billigere end en Magento 2 løsning.

Prisen på en Shopware løsninger starter typisk ved omkring 60.000,- og op efter, alt efter størrelsen og kompleksiteten på webshoppen.

Shopware 6 er fremtidens system

Selve kernen i Shopware 6 er baseret på moderne teknologier som Symfony and Vue.js, hvilket gør det til et af de mest tidsrelevante E-commerce systemer på markedet i dag. Dette kombineret med de mange funktioner i Shopware 6 og en brugervenligt interface, er med til at gøre Shopware 6 til et at de hurtigst voksende webshop systemer på markedet i dag.

En platform som er skalerbar og som konstant videreudvikles, så du ikke kun får et system der kan bruges i dag, men også om 5-6 år.

Skal du også over på fremtidens system? Så kontakt os og få et tilbud på en Shopware løsninger skræddersyet til din virksomhed.

kontakt os for at høre mere om shopware

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.