Webshop

WEBSHOPS

Flere og flere foretrækker at handle online frem for at stå i kø inden i en butik, hvor man i ro og fred kan læse om de forskellige vare inden man køber.

Med en webshop har du mulighed for at sælge dine produkter eller tjenester over Internettet. I modsætning til en normal butik kræver det ikke lokaler eller folk til konstant at stå i butikken for at komme i gang med at sælge sine produkter. Du begrænser dig ikke til kun at sælge til de lokale men til hele landet eller verden.

Hos Alpha web tilbyder vi følgende 2 webshop løsninger.

WP E-commerce

I denne løsning opbygger vi en webshop baseret på det populære WordPress CMS systemet. Du får mulighed for at lave visning af dine produkter eller tjenester som besøgende så kan tilføje til en indkøbskurv og tjekke ud med når de ønsker.


PRIS 18.000 KR

Magento pro

Her opbygges der fra bunden en komplet webshop baseret på det populære e-commerce systemet Magento hvor du har mulighed for at sælge dine produkter online.


PRIS 35.000 KR

Til vores Magento webshop løsning tilbyder vi gratis domæne registrering, opsætning og webhosting for et år med fri plads og båndbrede samt daglig backup.

For at kunne tage imod online betaling via f.eks. dankort eller visa dankort kræves der, udover selve webshoppen, en betalingsgateway samt indløsningsaftale med PBS Danmark (Nets). Du kan læse mere om Nets priser på Dankort her på Dankort og eDankort.
Skal du også kunne modtage internationale kort som Mastercard, Visa, JCB osv. er der yderligere nogle krav der skal opfyldes på din webshop, disse krav samt yderligere information om online handel finder du her – Læs om Internethandel.

Find os

Adresse:

Alphaweb
Fjordvej 27
9220 Aalborg

Telefon:

24926810

Email:

info@alphaweb.dk

Åbningstider:

Mandag – Fredag 10- 17