Webdesign

WEBDESIGN

Et ordentligt webdesign er vigtigt, da en hjemmeside skal se troværdig ud og være nem at finde de relevante oplysninger eller produkter på. Du har i gennemsnit 5 sekunder til at overbevise kunden om han eller hun har fundet den rigtige side. Derfor er det vigtigt at en hjemmeside ikke er rodet, og at man hurtigt får et overblik over hvad slags side man er kommet ind på.

I samarbejde med kunden udarbejder vi en responsive hjemmeside som henvender sig til den relevante målgruppe, er brugervenlig og får dit budskab ud til kunden.

Basis

Med basis løsningen opbygges hjemmesiden i et CMS system, det vil sige at du nemt selv kan redigere tekst og billeder, oprette nye undersider uden nogen form for HTML kendskab. Den perfekte webdesign løsning for den som ofte opdatere sin hjemmeside, eller blot ønsker lidt mere end standard.


PRIS 8.000 KR

Pro

Med Pro løsningen får du alt fra Pro løsningen samt en hel del ekstra funktioner som ofte er nødvendige for større og mellemstore virksomheder. Dette er løsningen for dig der ønsker den ultimate website med de nyeste funktioner og muligheder så som udvidet SEO, bedre performance, og ekstra sikkerhed.


PRIS 15.000

Find os

Adresse:

Alphaweb
Fjordvej 27
9220 Aalborg

Telefon:

24926810

Email:

info@alphaweb.dk

Åbningstider:

Mandag – Fredag 10- 17