SEO

SØGEMASKINEOPTIMERING

SEO står for Search Engine Optimization eller på Dansk Søgemaskineoptimering og er kort sagt en række teknikker til at få din hjemmeside til at vises blandt de første resultater når man laver en søgning på de forskellige søgemaskiner som f.eks. Google eller Yahoo.

Vi optimere din hjemmeside til at rankere blandt de første resultater på Google, når der søges på de søgeord, der er relevante for din hjemmeside. Det varierer meget hvor meget arbejde det kræves for at opnå den ønskede placering, alt efter hvad søgeord det er tale om, da konkurrencen svinger meget fra ord til ord.

Flere og flere bruger i stedet for telefon bøger eller aviser, søgermaskiner som Yahoo, Bing og Google til finde de produkter eller ydelser de leder efter, derfor er det vigtig at ens hjemmeside er synlig på søgemaskinerne inden for jeres område.

Vores SEO tjeneste består af følgende punkter.

Søgeordsanalyse

Vi finder i samarbejde med jer de søgeord der bedst kan betale sig at optimere efter, baseret på profit pr salg, sværhedsgrad og antal af søgninger på de relevante søgeord, samt hvad søgeord i gerne vil brande jeres virksomhed inden for.

Onpage SEO

Vi optimere, de sider der skal være mest synlige på søgemaskinerne, inden for de ønskede søgeord ved hjælp af bl.a. meta tags, filnavne, keyword density, intern link struktur og hver der ellers kræver for at få det optimale ud af siden.

Linkbuilding

Vi sørger for at der konstant oprettes nye og relevante links til jeres website, hovedsagligt fra eget linknetværk samt samarbejdspartneres.

Målbare resultater

Vi sender hver måned en detaljeret oversigt over jeres placeringer på de søgeord vi optimere efter.

Vi garantere målbare resultater og har fået flere af vores kunder helt til top på meget konkurrence stærke søgeord. Kontakt os og lad os hjælpe med at lægge en realistisk SEO strategi for jeres virksomhed, hvad enten det er tale om et eller flere søgeord. Vores priser starter fra 4500,- pr. søgeord pr. måned.
Alt vores SEO er 100% whitehat og i overensstemmelse med Googles retningslinjer vedrørende søgemaskineoptimering.

Find os

Adresse:

Alphaweb
Fjordvej 27
9220 Aalborg

Telefon:

24926810

Email:

info@alphaweb.dk

Åbningstider:

Mandag – Fredag 10- 17