Online markedsføring

ONLINE MARKEDSFØRING

De fleste undersøgelser viser at omkring 80% af alle Internet brugere finder hjemmesider og informationer ved brug af søgninger på søgemaskiner som Google, Yahoo eller Bing. Af disse står Google for ca. 75% af søgningerne. Derfor er det vigtig at ens hjemmeside er ordentligt søgemaskine optimeret hvis man ønsker større synlighed på Internettet.

Selvom SEO ofte er en af de vigtigste faktorer inden for online markedsføring, er det dog ikke altid den rigtig løsning for netop dit behov. I nogle tilfælde kan andre former for online reklame, så som Google Adwords eller Facebook reklamer være et mere attraktivt alternativ eller et godt supplement til en SEO kampagne. Sørg derfor altid for at der laves en gemmenført analyse inden man fastlægger en online markedsføring strategi.

Vi tilbyder følgende inden for online markedsføring.

SEO

SEO eller søgemaskineoptimering er hvor vi sørger for at din hjemmeside kommer frem blandt de første resultater når der f.eks. laves en søgning på søgemaskinerne – Læs mere

Sociale medier

Sociale medier, som Facebook og Instagram – kan være en rigtig god måde at holde sine eksisterende kunder opdateret med diverse nyheder, eller som reklame til at nå ud til nye potentielle kunder. Læs Mere

Online annoncering

Online annoncering består hovedsagligt af Google Adwords, Facebook Ads samt andre online PPC eller PPV tjenester der sørger for online eksponering af dine reklamer. Læse mere

Affiliate marketing

Find sælgere online og lad andre står for at skaffe dig kunder. Ved affiliate marketing betaler du en kommission hver gang en af dine webmastere laver et salg for dig.
Mange vælger at lade andre webmastere stå for alt deres online salg og betale dem et beløb for hvert salg de bringer ind. Især inden for E-commerse er dette blevet en populær måde at øge sine salg på. Du har ikke helt samme profit per salg som hvis du selv sælger varen, men ofte kan det istedet give en hel del ekstra salg som man ellers aldrig havde fået.
Vi kan tilbyde hjælp med opsætning af affiliate systemet til din webshop, samt til at finde de rigtige affiliate netværk til dit produkt eller ydelser.

Find os

Adresse:

Alphaweb
Fjordvej 27
9220 Aalborg

Telefon:

24926810

Email:

 info@alphaweb.dk

Åbningstider:

Mandag – Fredag 10- 17