Online annoncering

HVAD ER ONLINE ANNONCERING

Når man snakker online annoncering er det hovedsagligt tale om betale reklamer enten i form af Pay per Click (PPC) hvor man betaler et hvis beløb hver gang nogle klikker på annoncen, eller man betaler for et bestemt antal visninger. Vi benytter typisk følgende netværk til online annoncering.

Google Adwords

Når man laver en søgning på Google, vises der en række annoncer ude i toppen/højre side som er relevante til din søgning. Derudover ser man ofte på forskellige hjemmesider, en tekst med “Annoncer fra Google” efterfulgt af et par reklamer. Vi opretter her en reklame kampagner baseret på relevante søgeord inden for dit område. Vores Google Adwords service dækker over følgende:

Analyse af relevante søgeord
Opsætning af kampagner/annoncegrupper
Oprettelse af reklame annoncer
Tilknytning af annonceudvidelser


Pris eksempel:

Opsætning af lokal VVS Adwords kampagne

1 kampagne med 3 Annoncegrupper og 2 reklamer i hver gruppe
3.000 kr

Google Shopping

Næsten alle moderne webshops benytter sig at Google Shopping, da dette kan være en rigtig effektive måde at gjort sine produkter mere synlige på.
De kommer på Google’s søgeside hvis en søgning matcher et produkt som findes i Google shopping, og er dermed en unik måde at få mere trafik ind på ens produkter.


Pris eksempel:

Implementering og tilpasning af feed på webshop.
Tilmeld webshop og opsætning af produkt feed i Google Merchant Center.
Sammenkoble af Google Adwords og Google Merchant Center
Opsætning af Google Shopping Annonce i Adwords

3.000 kr

Facebook Ads

Vi opretter og opsætter din reklame annonce hos Facebook, så den når ud til den rigtige målgruppe og hjælper til at få flest mulige nye besøgende, inden for dit budgets rammer.  Inden vi opsætter annoncen for dig, starter vi med at identificere det rigtige kundesegment, for at ramme så præcis som muligt. Derefter målretter vi en annoncetekst og billede til dem.


Pris eksempel:

Oprettelse af en annonce målrettet flere besøgende på kundens hjemmeside. Billede annonce med tekst.
1.500 kr

Udover overstående findes der større udvalg af andre former for online annoncering. Alt lige fra leje af reklame plads på relevante hjemmesider, Yahoo/Bing Ads osv. som i nogle tilfælde kan være et godt supplement til Google eller Facebook.

Lad os hjælpe med at lægge den rigtige online markedsføring strategi for din virksomhed.

Find os

Adresse:

Alphaweb
Fjordvej 27
9220 Aalborg

Telefon:

24926810

Email:

info@alphaweb.dk

Åbningstider:

Mandag – Fredag 10- 17