Søgemaskineoptimering Aalborg | Dit lokale SEO firma

Søgemaskineoptimering Aalborg

Brug for en lokal SEO partner? Vi er et online marketing firma fra Aalborg som tilbyder skræddersyet SEO løsninger til både større og mindre virksomheder. Både løsninger inden for onpage og teknisk SEO, men også linkbuilding fra relevante sider.  De fleste af vores kunder er danske virksomheder, hvor der er fokus på danske søgeord, men også enkelte virksomheder, hvor vi arbejder med søgemaskineoptimering til udenlandske søgeord.

Se vores oversigt over SEO produkter

Webdesign og SEO Aalborg - dit firma med speciale i søgemaskineoptimering

Søgeords analyse

Inden vi går i gang med at optimere hjemmesiden til bestemte søgeord, så starter vi altid med at udarbejde en liste med søgeord som er relevante for firmaet.
Det er ikke altid de søgeord med flest søgninger i som er de mest optimale.
Dette varierer en hel del alt efter hvad ens firma sælger af produkter eller ydelser.

Teknisk søgemaskineoptimering

Når vi taler teknisk SEO, så handler det i høj grad om at give dine besøgende den bedst mulige oplevelse når de kommer ind på siden. Det vil f.eks. være ting som hvor hurtigt siden vises, undgå ens indhold på flere sider, alle links virker osv.  Det kan eksempelvis være at man har sin hjemmeside hostet på en billig server i Tyskland (gennem et dansk webhotel), hvilket gør at den loader langsomt for en bruger som sidder i Aalborg. Her vil vi så gå ind og lave nogle hastigheds optimeringer, så både brugeren i Tyskland og ham i Aalborg, vil oplade at hjemmesiden vises hurtigere.

Onpage optimering

En anden ting vi tilbyder er SEO Onpage optimering. Hvilket betyder at vi ud fra de søgeord vi kommer frem til – optimere en eller flere sider på din hjemmeside til et bestemt søgeord. Dette er med til at gøre at søgemaskinerne, vil kunne se at netop din side er meget relevant inden for dette søgeord, og dermed give dig en bedre placering i søgeresultaterne.

Linkbuilding

Er det tale om søgeord med lav konkurrence, så kommer man ofte rigtigt langt med teknisk søgemaskineoptimering og Onpage optimering. Men er konkurrence høj inden for det valgte søgeord, så er det en god chance for at konkurrenter også har optimeret deres side til søgeordet. Det betyder at vi er nød til at bruge yderligere ressourcer på at fortælle søgemaskiner, at din hjemmeside er mere relevant en konkurrentens for dette søgeord. En af måderne er gøre dette på er ved at bygge links til hjemmesiden fra andre relevante hjemmesider. Her fristes mange til at oprette en hel masse links fra ikke relevante sider, men nu om dage skader den slags ofte mere end det gavner. Få links af høj kvalitet, på de rigtige sider, hjælper ofte mere.

Så holder din virksomhed til i Aalborg eller omegn, og ønsker i også bedre placeringer på søgemaskinerne, så er i altid meget velkommen til at kontakte os for et tilbud på søgemaskineoptimering i Aalborg / Nordjylland.