Sociale medier

Sociale medier

Omkring 2/3 af danske virksomheder anvender i dag sociale medier som for eksempel Facebook, Twitter og Youtube – med det formål at skabe øget trafik til deres hjemmeside eller skabe mere opmærksomhed omkring deres firma navn eller produkter.

Sociale medier kan være en rigtig god måde at holde sine eksisterende kunder opdateret med diverse nyheder, eller som reklame til at nå ud til nye potentielle kunder.

Her i Danmark er især Facebook en rigtig effektiv måde at markedsføre sig på, da der er næste 3 millioner danskere på Facebook, og flere og flere kommer til hver dag. Derfor er det vigtigt for mange virksomheder, at de har en pæn og professionel Facebook side lige som deres normalle hjemmeside.

Vi hjælper gerne med rådgivning inden for sociale medier eller få jeres virksomhed sat op på de mest aktuelle steder som f.eks. Facebook, Twitter, LinkedIn.

Sociale profiler

Brug for en profil på de sociale medier? Vi hjælper gerne med oprettelse de medier som er relevant for jer. F.eks. i form af en Facebook business side med coverbillede, logo, firma oplysninger osv.

Facebook ads

Med Facebook annoncering har man mulighed for at ramme sin målgruppe meget præcist. Man kan her målrette sine annoncer efter køn, placering, interesse og mange andre aspekter. Jo mere præcise annoncer man kan lave, jo bedre effekt har de ofte.

Hvad koster det ?

Se vores priser Her

Find os

Adresse:

Alphaweb
Fjordvej 27
9220 Aalborg

Telefon:

24926810

Åbningstider:

Mandag – Fredag 10- 17